Blogger Widgets

2014. augusztus 1., péntek

Új virágos kártya


Sziasztok!

Még egy utolsó TMI virágos kártyát kaptunk, ami egy félreértés miatt maradt ki, amikor jönnie kellett volna. Szóval Valentine kártyája:


Valentine: kökörcsin - elhagyatott

Új TDA részlet


Sziasztok!

Újabb részletet kaptunk a The Dark Artifices sorozat első részéből, a Lady Midnightból!
Előre szólok, CoHF SPOILER!!!

2014. július 31., csütörtök

Ma utoljára van ilyen akció!


Sziasztok!

Ma van az utolsó napja, hogy az Elit Team könyvek mellé 550 forintos kupont kaphatunk a Könyvmolyképző webshopjában!
 

2 könyvtől ingyen szállítanak, és fontos, hogy ha 2 Elit Team könyvet vesztek, akkor 2 kupont kaptok, mert nem rendelésenként, hanem könyvenként jár.



Egészen pontosan és röviden az akció lényege:


Ez azt jelenti, hogy a két novellát most 16%-os kedvezménnyel vehetitek meg, mivel az már két könyv, megvan az ingyenes szállítás, és mindkettő Elit könyv, azaz elvileg mindkettő mellé jár egy-egy 550 forintos kupon, amit majd a Könyvmolyképző webshopjában válthattok be. (Jegyzem meg, akár majd a hamarosan megjelenő filmes könyvekhez.)

De akár persze más Elit könyvet, vagy nem Elit könyvet is rendelhettek mellé.

Viszont fontos, hogy az előjegyzés nem minősül rendelésnek! Csak az előrendelhető vagy rendelhető könyvekre érvényes most az akció. 

A két utolsó Bane kötet linkjei:

Dumort Hotel tündöklése


Raphael Santiago megmentése


2014. július 29., kedd

Új TDA részlet!


Sziasztok!

Kaptunk egy új részletet a TDA-ból. Íme:

Cristina Emma után nézett, miközben a kezével a nyakában függő medál után nyúlt. Ezüst volt, és egy kört formázott, benne egy rózsával, a rózsát pedig tövises vadrózsák vették körül. A hátuljára latin szavakat véstek: oda sem kellett néznie, hogy tudja, miket. Egész életében tudta. Áldasson az Angyal, akitől az erőm fakad és aki csatára tanította kezem és küzdelemre ujjaim. A rózsa a Rosalesekért, a szavak Razielért, az Angyalért, aki egy évezredel korábban az Árnyvadászokat teremtette. Cristina mindig is úgy vélte, Emma a parabataiáért és a bosszúért harcolt, míg ő maga a családjáért és a hitéért. De talán ezek végül is ugyanazok voltak: minden a szeretetről szólt. 

Ezt kapta Cassie a szülinapjára


Sziasztok!

Cassandra Jean készített Cassie szülinapjára egy aranyos rajzot. Ezen Claryt és Jace-t X-Men hacukában láthatjuk, és Jace megjegyzi, hogy neki igenis jól áll a passzentos egyenruha. Egyébként pedig új nevet is kaptam az X-Men világon belül, ők X-Vadászok. 


2014. július 27., vasárnap

Boldog szülinapot, Cassie!


Sziasztok!

Ma van kedvenc írónőnk, Cassandra Clare születésnapja! Ezúton is sok boldogságot kívánunk neki, és még jó sok hasonlóan szép napot!

A kép forrása

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets