Blogger Widgets

2014. április 18., péntek

Előrendelhető a negyedik novella is!


Sziasztok!

Immáron a negyedik Bane krónikák novella, Az éjféli örök is előrendelhető, ez pedig azt jelenti, hogy a Könyvfesztiválra megjelenik mindkét novella!

Alul a borítók a megrendelési linkekkel:

A könyvekre jelenleg 20% kedvezmény van, és amennyiben két könyvet rendeltek a webshopból, ingyen szállítanak! Ez azt jelenti, hogy ha megrendelitek a két Bane krónikák könyvet, akkor ingyen kiszállítják nektek. Ezzel magát a kiadót is támogatjátok, hiszen nagyobb hányadot kapnak a pénzből, mintha könyvkereskedőnél vennétek meg.

A linkek a harmadik kötethez, az Vámpírok, pogácsák és Edmund Herondale-hez:

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-sarah-rees-brennan-maureen-johnson-bane-kronikak-3-vampirok-pogacsak-es-edmund-herondale-6579?ap_id=Deszy



Fülszöveg:
Amikor a halhatatlan boszorkánymester, Magnus Bane részt vesz az árnyvadászok és az alvilágiak között zajló béketárgyalásokon a 19. századi Londonban, két nagyon különböző ember bűvöli el: Camille Belcourt, a vámpír és Edmund Herondale, az ifjú árnyvadász. Vajon azzal, hogy szíveket hódít meg, egyben oldalt is választ?


Linkek Az éjféli örököshöz, a negyedik novellához, ami szerény véleményem szerint az egyik legjobb, már csak azért is, mert visszatérnek a TID főszereplői, illetve ez a novella a bevezető a The Last Hours sorozathoz is:

konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-sarah-rees-brennan-maureen-johnson-bane-kronikak-4-ejfeli-orokos-6582?ap_id=Deszy



Fülszöveg:
Magnus azt hitte, már sosem fog visszatérni Londonba, de elfogadja Tatiana Blackthorn csábító ajánlatát. A nő gyönyörű nevelt lányát is érintő tervei azonban jóval gonoszabbak, mint a boszorkánymester gondolná. A századforduló Londonjában Magnus régi barátokra lel, és találkozik egy egészen különleges fiatalemberrel is… A tizenhat éves James Herondale-lel.


Ha esetleg érdekel még néhány könyv, ami a Könyvfesztiválra jelenik meg, katt IDE.

2014. április 17., csütörtök

TDA részlet a CoHF-ben


Sziasztok!

Cassie ma válaszolgatott egy-két alap kérdésre, egyetlen kivétellel nem mondott újat. Viszont az az egy! 

A kérdés az volt, hogy a Mennyei tűzben kapunk-e majd részletet a TDA-ból. A válasz pedig:


Azaz kapni fogunk egy levelet a könyv végén a TDA-ból.

Cassie-éknek is tetszettek a borítók!


Sziasztok!

Tegnap elküldtem Cassie-nek, Sarah-nak és Maureennak a két új Bane krónikák borítót, illetve egyben az eddigi négyet is. Nekik is nagyon tetszettek, és ők is úgy gondolják, nagyon "cool" rajongók vannak Magyarországon, ha ilyen borítót tudnak tervezni. Sarah most döbbent csak rá, hogy Magnus Bane neve tíz betű, de nagyon tetszett neki az ötlet, hogy ezt használtuk ki. (Ami itt épp nem látszik, hogy azt is megírtam, hogy nem csak az ötlet, hanem maga a design is két rajongó alkotása.)



Újabb Jem ábrázolás


Sziasztok!

Cassandra Jean ezúttal egy kissé morbid Jem illusztrációval készült nekünk.


És bármilyen morbid is maga a kép, a hóvirág a remény szimbóluma.

2014. április 16., szerda

Új CoHF illusztráció Cassandra Jeantől


Sziasztok!

Lenyugodhatnak a kedélyek, kaptunk valami újat is a #TMITuesday alkalmából, csak tartogatták még egy kicsit. :D
Egy újabb Cassandra Jean illusztráció a CoHF-hez!

Raphael, Luke és Magnus


Megvannak a hivatalos borítók!


Sziasztok!

Elkészültek a hivatalos magyar borítók a Bane krónikák harmadik és negyedik novellájához!

Íme:

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-sarah-rees-brennan-maureen-johnson-bane-kronikak-3-vampirok-pogacsak-es-edmund-herondale-6579?ap_id=Deszy

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-sarah-rees-brennan-maureen-johnson-bane-kronikak-4-ejfeli-orokos-6582?ap_id=Deszy


És a borítótervezők, Egyed Regina és Németh Balázs készítettek egy összeállítás, hogy egyben is láthassuk:


Új Csontváros hangoskönyv


Sziasztok!

Ugyan már létezett egy hangoskönyv a Csontvároshoz angolul, most egyfajta City of Heavenly Fire ünneplésként készül egy újabb! Ebben az új verzióban már benne lesznek az évek során született korrekciók is, például hogy Simonnak nem két nővére van, hanem egy. 

Az új narrátor pedig nem más lesz, mint Mae Whitman, akit esetleg az Egy különc srác feljegyzései (angolul talán ismertebb néven The Perks of Being a Wallflower) filmből ismerhettek!


Úgy tűnik, Cassie amerikai kiadóját, a Simon&Schustert nem kell félteni, lesznek még itt meglepik az utolsó TMI könyv megjelenéséig!

Folytatódik a TMITuesday!


Sziasztok!

Tegnap megint kedd volt, így megint kaőtunk egy meglepitől Cassie-től és a kiadójától.

Most egy kis játékra invitálnak. Nincs más dolgotok, mint megosztani a megadott oldalt minél több közösségi oldalon, ezzel pedig leszakíthatjátok a láncot a könyvről. Ez pedig azt fogja jelenteni, hogy kaptok egy videót, amelyben Cassie maga elárul 3 dolgot a Mennyei tűz városáról!



A videót nem fogom megosztani, a 3 titkok viszont a folytatásban megtaláljátok. Viszont ennek ellenére azt kérem tőletek, kedves Árnyvadászok, hogy ne csaljatok! Osszátok meg ti is, amit meg kell! Én most lefordítom nektek a titkokat, mert tudom, hogy nem mindenki tud angolul, főleg hallás után, de ettől még szerintem mindannyian tudjuk, hogy a könyv megérdemli, hogy népszerűsítsük egy kicsit. 




A jó hír, hogy az oldal tanúsága szerint jövő héten újabb extra tartalmat kapunk, azután pedig megint, minden héten a megjelenésig! 

Tehát akkor a titkok a folytatásban!

2014. április 15., kedd

Mark Blackthorn


Sziasztok!

Mark Blackthornnal kapcsolatban kapott Cassie kérést, azaz azt, hogy áruljon el róla valamivel többet.

Cassie válasza:
Azt hiszem, erre a kérdésre vissza kellene térnünk a Mennyei tűz városa után. Abban találkozhattok vele és annak megfelelően már alkothattok magatok is véleményt!
Most már csak másfél hónap a CoHF. Nagyon izgatott vagyok, hogy találkozhattok a Blackthornokkal és újra Claryvel, Jace-szel, Aleckel és a többiekkel az utolsó kalandjukon. 
*Kép Cassandra Jeantől természetesen. Vegyétek észre a hegyes füleket! Mark félig tündér, és ez a történetének egyik legérdekesebb eleme.

És akkor a kép, ami egyébként az Árnyvadász naptárból származik (és amióta megvan az új mobilom, nekem a képernyővédőm :D):



Két Cassie könyv is a TOP10-ben!


Sziasztok!

Tegnap éjfélkor zárult az első kör a Libri Aranykönyv szavazásán, így kialakult a TOP10 mezőnye.
A Gyermek és ifjúsági kategóriában, a külföldi könyvek között két Cassandra Clare könyv is a TOP10-be került! Egészen pontosan az Elveszett lelkek városa és A hercegnő. 
A TOP10-ben már tavaly is két Cassie könyv volt, ám akkor sajnos nem nyertünk. Így most arra kérek mindenkit, szavazzatok gőzerővel, Árnyvadászosan, mint annak idején Magnus győzelménél az Álompasi szavazáson.

A fordulóban akárhány könyvre szavazhattok, szóval nyugodtan bejelölhetitek mindkét Cassie regényt, viszont csak egyszer szavazhattok, többször nem!

A jó hír, hogy nyerhettek is, amennyiben szavaztok, 10 db 2000 Ft értékű kupont sorsolnak ki a résztvevők között. 


http://www.libri.hu/aranykonyv/2014/?cat=2


A hírt kéretik minél több Árnyvadásszal, ismerőssel, rokonnak megosztani, hogy ők szavazzanak a két könyvre! ;) Tehát szabad kampányolni. :D

TID extra jelenet? - Cassandra Jean fanarttal


Sziasztok!

A hercegnő utána legtöbb ember nem maradt semleges a befejezéssel kapcsolatban. Egyrészt ezért, másrészt a sorozat vége miatt sokan vágynak még extra jelenetekre Tessáék történetéből. 

Aki esetleg még nem olvasta, ez ezt a posztot kerülje nagy ívben, mert erősen spoileres lesz!

Ezzel kapcsolatban kapott most Cassie egy kérdést:

Helló Cassie! Most már több mint egy éve volt, hogy megjelent a CP2 és még mindig nem jutottam túl rajta. Egyszerre vagyok boldog és szomorú, amikor a sorozatra gondolok. És tudom, hogy látni fogjuk a szereplőket a TLH-ban, de az már nem lesz ugyanolyan, mert a gyerekeik szemszögéből látszódik majd. Szóval kíváncsi vagyok... Rengeteg extrát írtál már a TMI-hoz, és jeleneteket más szemszögből (pl. Jace-ét, amikor Clary szemszögében voltunk a könyvben). Tervezel megosztani ilyesmiket a TID-ről? Nem bánnék egy kis Jem szemszöget, különösen ami a CP2 epilógusát ileti. 

Soha nem írtam meg a hidas jelenetet Jem szemszögéből, mert Jem túl sokat tud arról, hogy mi történt a Mennyei tűz városában. Bizarr módon spoileres lenne a TMI-ra nézve. Szóval talán ha vége a TMI-nak. Meglátjuk. 

Ha Jem szemszöget akarsz olvasni, akkor A herceg hálószobajelenetét megírtam. És Tessa és Jem első találkozását is Jem szemszögből.
(A rossz hírem az, hogy még egyiket sem fordítottam le magyarra, bocsi. - Deszy)

*És most jöttem rá, hogy az első dolog, amit Jem Tessának mond, az, hogy: "Te nem Will vagy."
** Cassandra Jean küldött nekem egy Jessa vázlatot a minap. Most végre felhasználhatom!


2014. április 14., hétfő

Előrendelhető a harmadik Bane novella!


Sziasztok!

Immáron előrendelhető a Könyvmolyképző webshopjában a harmadik Bane krónikák novella, a Vámpírok, pogácsák és Edmund Herondale. Én már láttam a borítót, hasonló lesz, mint amit már ti is láttátok, csak kicsit élénkebb lesz a színe. :)

Addig is hozom az ideiglenes borítót:

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-sarah-rees-brennan-maureen-johnson-bane-kronikak-3-vampirok-pogacsak-es-edmund-herondale-6579?ap_id=Deszy

A könyvre jelenleg 20% kedvezmény van, és amennyiben két könyvet rendeltek a webshopból, ingyen szállítanak!

A linkek:



Fülszöveg:
Amikor a halhatatlan boszorkánymester, Magnus Bane részt vesz az árnyvadászok és az alvilágiak között zajló béketárgyalásokon a 19. századi Londonban, két nagyon különböző ember bűvöli el: Camille Belcourt, a vámpír és Edmund Herondale, az ifjú árnyvadász. Vajon azzal, hogy szíveket hódít meg, egyben oldalt is választ?

A negyedik rész még egyelőre nem előrendelhető, de ha esetleg kíváncsiak vagytok néhány újdonságra, ami Könyvfesztiválra jelenik meg és hozzácsaphatjátok, hogy ingyenes legyen a szállítás, katt IDE.

Új Cassandra Jean fanart - Clockwork Angel borító újraálmodva


Sziasztok!

Cassandra Jean újabb fanarttal jelentkezett! Egészen pontosan egy Clockwork Angel borítótervvel. Íme:


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets