Blogger Widgets

2014. április 15., kedd

TID extra jelenet? - Cassandra Jean fanarttal


Sziasztok!

A hercegnő utána legtöbb ember nem maradt semleges a befejezéssel kapcsolatban. Egyrészt ezért, másrészt a sorozat vége miatt sokan vágynak még extra jelenetekre Tessáék történetéből. 

Aki esetleg még nem olvasta, ez ezt a posztot kerülje nagy ívben, mert erősen spoileres lesz!

Ezzel kapcsolatban kapott most Cassie egy kérdést:

Helló Cassie! Most már több mint egy éve volt, hogy megjelent a CP2 és még mindig nem jutottam túl rajta. Egyszerre vagyok boldog és szomorú, amikor a sorozatra gondolok. És tudom, hogy látni fogjuk a szereplőket a TLH-ban, de az már nem lesz ugyanolyan, mert a gyerekeik szemszögéből látszódik majd. Szóval kíváncsi vagyok... Rengeteg extrát írtál már a TMI-hoz, és jeleneteket más szemszögből (pl. Jace-ét, amikor Clary szemszögében voltunk a könyvben). Tervezel megosztani ilyesmiket a TID-ről? Nem bánnék egy kis Jem szemszöget, különösen ami a CP2 epilógusát ileti. 

Soha nem írtam meg a hidas jelenetet Jem szemszögéből, mert Jem túl sokat tud arról, hogy mi történt a Mennyei tűz városában. Bizarr módon spoileres lenne a TMI-ra nézve. Szóval talán ha vége a TMI-nak. Meglátjuk. 

Ha Jem szemszöget akarsz olvasni, akkor A herceg hálószobajelenetét megírtam. És Tessa és Jem első találkozását is Jem szemszögből.
(A rossz hírem az, hogy még egyiket sem fordítottam le magyarra, bocsi. - Deszy)

*És most jöttem rá, hogy az első dolog, amit Jem Tessának mond, az, hogy: "Te nem Will vagy."
** Cassandra Jean küldött nekem egy Jessa vázlatot a minap. Most végre felhasználhatom!


2 megjegyzés:

  1. Olyan szép ez a kép, és annyira jó az a hálószoba jelenet ;-) Áhh.. amikor olvasás közben azt veszed észre, hogy ugyanolyan szaggatottan veszed a levegőt mint a szereplők.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets