Blogger Widgets

2014. április 18., péntek

Előrendelhető a negyedik novella is!


Sziasztok!

Immáron a negyedik Bane krónikák novella, Az éjféli örök is előrendelhető, ez pedig azt jelenti, hogy a Könyvfesztiválra megjelenik mindkét novella!

Alul a borítók a megrendelési linkekkel:

A könyvekre jelenleg 20% kedvezmény van, és amennyiben két könyvet rendeltek a webshopból, ingyen szállítanak! Ez azt jelenti, hogy ha megrendelitek a két Bane krónikák könyvet, akkor ingyen kiszállítják nektek. Ezzel magát a kiadót is támogatjátok, hiszen nagyobb hányadot kapnak a pénzből, mintha könyvkereskedőnél vennétek meg.

A linkek a harmadik kötethez, az Vámpírok, pogácsák és Edmund Herondale-hez:

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-sarah-rees-brennan-maureen-johnson-bane-kronikak-3-vampirok-pogacsak-es-edmund-herondale-6579?ap_id=Deszy



Fülszöveg:
Amikor a halhatatlan boszorkánymester, Magnus Bane részt vesz az árnyvadászok és az alvilágiak között zajló béketárgyalásokon a 19. századi Londonban, két nagyon különböző ember bűvöli el: Camille Belcourt, a vámpír és Edmund Herondale, az ifjú árnyvadász. Vajon azzal, hogy szíveket hódít meg, egyben oldalt is választ?


Linkek Az éjféli örököshöz, a negyedik novellához, ami szerény véleményem szerint az egyik legjobb, már csak azért is, mert visszatérnek a TID főszereplői, illetve ez a novella a bevezető a The Last Hours sorozathoz is:

konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-sarah-rees-brennan-maureen-johnson-bane-kronikak-4-ejfeli-orokos-6582?ap_id=Deszy



Fülszöveg:
Magnus azt hitte, már sosem fog visszatérni Londonba, de elfogadja Tatiana Blackthorn csábító ajánlatát. A nő gyönyörű nevelt lányát is érintő tervei azonban jóval gonoszabbak, mint a boszorkánymester gondolná. A századforduló Londonjában Magnus régi barátokra lel, és találkozik egy egészen különleges fiatalemberrel is… A tizenhat éves James Herondale-lel.


Ha esetleg érdekel még néhány könyv, ami a Könyvfesztiválra jelenik meg, katt IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets