Blogger Widgets

2015. augusztus 22., szombat

Ha valami gyönyörűre vágysz...


Sziasztok!

Egy Árnyvadász valami elképesztően gyönyörűt alkotott. Vett egy szép dalt, ami a Pokoli szerkezetek történetére emlékeztette, és a dalra rajzolt tulajdonképpen egy képregényt, amit ha a dal közben pörgettek, olyan, mintha egy klip lenne. 

Szerintem szuper lett, gratulálok a készítőnek!

Viszont az a helyzet, hogy nagyon sok a kép, ami a főoldalra nem férne ki normálisan, úgyhogy egyelőre beszúrom a dalt és az első képet, kattintsatok a folytatásra, és várjátok meg, míg az összes képet betölti, és utána hallgassátok meg. Megéri!

Ó, és még fontos: SPOILERES a trilógiára nézve!





Lightwoodok, Lightwoodok mindenütt!


Sziasztok!

Ez elmúlt két napban jó sok képet kaptunk Lightwoodokról, mindenféle kombinációban. Ezeket gyűjtöttem most össze - á, és egy videó is van a Lightwood szülőkről! :)




A többiért katt a folytatásra!

2015. augusztus 21., péntek

Már a 9. részt forgatják!


Sziasztok!

Tegnap volt a 9. epizód első forgatási napja!


Alec és Lydia


Sziasztok!

Kaptunk egy ilyen képet a forgatásról: Matthew és Stephanie épp a szöveget próbálják. És egyben ez az első közös kép Alecről és Lydiáról:


Megszülettek Kevinék ikrei!


Sziasztok!

Tegnap megszülettek Kevin és a felesége, Jaime ikrei! Mindkét kislány jól van, és ahogy a tweetekből kiderül, nagyon boldogok mindketten.
Őszintén szólva azóta várom ezt a pillanatot, amióta tudjuk, hogy ő lett Alec, ugyanis a tweetjeiből kiderült, hogy rettenetesen szereti a gyerekeket, biztos vagyok benne, hogy szuper apuka lesz.

Íme az első kép a két kislányról:


És az örömhírt megosztó tweet:



FRISS!!!
Jamie reakciója pedig hihetetlen cuki



"J bácsi szeret titeket"

2015. augusztus 20., csütörtök

A sorozatig nem lesz Raphael kép?!


Sziasztok!

David Castro-nak mindenki rágta már a fülét, hogy posztoljon valamilyen képet magáról. De nem tette, és most magyarázatot is adott: nem teheti. Viszont igyekszik majd közös képet készíteni a többiekkel, csak nincs könnyű dolga, hiszen ahogy írja, amint odaér, rögtön elkezdenek dolgozni a sminkjén és a haján. 


Hodge megsérült - Képek (ott a Kör rúna)


Sziasztok!

Két képet kaptunk Jon Corról, és mennyi információt hordoznak! Először is, kiderült, hogy Jon kicsit beütött a fejét, amikor az egyik kaszkadőrmutatványt csinálta. Másodszor pedig végre teljesen normálisan, abszolút jól láthatjuk a Kör rúnáját. (És Izzy zombija is visszatér.)



2015. augusztus 19., szerda

Új epizódszereplő a hetedik részből


Sziasztok!

Az IMDb-nek hála újabb epizódszereplőről hullt le a lepel. Phillip Samuel biztonsági őrt alakít majd. (A vault a széfet jelenti, de a széfőr kifejezést én nem ismerem. Vagyonőr esetleg? Van erre valami jó szó? Help! :D)


Új képek - Izzy és Magnus!


Sziasztok!

Két tök jó kép is érkezett a forgatásról, az egyiken Izzyt láthatjuk valami sötét lénnyel (de a nyaklánc nem világít), a másikon pedig Magnus olvas egy kis könyvet. 



Izzy és Alec képek


Sziasztok!

Tegnap Emeraude és Matt megörvendeztettek minket néhány Lightwood tesó képpel:



Újabb darabka a poszterből


Sziasztok!

Kaptunk egy újabb darabkát az új borítók képeiből készülő TMI poszterből. És megtudtuk, Simon m betűje nem mondén, hanem marked, azaz megjelölt. Isabelle-é pedig a védelmező jelző.


2015. augusztus 18., kedd

Videók a forgatásról


Sziasztok!

Két videót is kaptunk a forgatásról!



TSA részlet


Sziasztok!

Cassie megosztott egy részletet a legújabb novellából, főszerepben Markkal és Simonnal. Nem túl vidám, előre szólok - de ilyen az egész novella.

"- Csak mesélj róla, Aline segít-e a kicsikkel - mondta Mark, a hangja egyre élesebbé vált. - Helen nem győzi egyedül, és Julian képtelen lesz segíteni neki! - a hangja megint ellágyult. 
- Julian - mormolta. - Jules. Az én művészem, az álmodozóm. Tartsd a fény felé, és ezerféle színben ragyog majd. Csak a művészete és az ő Emmája érdekli. Próbál majd segíteni Helennek, természetesen, de még mindig olyan fiatal. Olyan fiatalok és olyan könnyen elvesznek. Tudom, miről beszélek, Árnyvadász. A dombok alatti királyságban tudjuk, hogyan ragadjuk el a lágyszívűeket és az ifjakat. És soha nem öregszenek meg, itt, velünk. Soha többé nincs rá esélyük. 
- Ó, Mark Blackthorn, mit tettek veled? - suttogta Simon. 
Képtelen volt elfojtani a sajnálatatot a hangjában, és látta, hogy Mark is meghallotta: a lassú pírból, ami elöntötte az arcát, és abból, ahogyan megemelte a fejét, magasra tartva. 
Azt mondta: - Semmit, amit nem lennék képes elviselni. 
Simon képtelen volt megszólalni. Nem emlékezett mindenre, de arra igen, mennyire megváltozott a fiú. Az emberek annyi mindent el tudtak viselni, de Simon elképzelni sem tudta, mennyi maradhat meg belőled, amikor a világ teljesen más formába gyúr, mint amilyen voltál."

Torrance Coombs a legújabb felolvasónk!


Sziasztok!

Megvan, ki olvassa fel a legújabb Akadémia novellát, a Bitter of Tongue-ot! Ő pedig nem más, mint a Reign sztárja, aki ott Sebastiant alakítja - a sors és a nevek csodája.


Most Mattnek tehettek fel kérdéseket - Videó


Sziasztok!

Ezúttal Matt fog élőben válaszolni a Twitteren kapott kérdésekre. #AskMatt


Megjelent a legújabb novella!


Sziasztok!

Már megjelent a legújabb Akadémia novella, a Bitter of Tongue!


2015. augusztus 17., hétfő

Lydia haja már szőke


Sziasztok!

Stephanie, aki Lydia lesz majd a sorozatban, már be is festette szőkére a haját. Azt el kell ismerni, hogy nagyon szép lány, még ha a karakternek a magam részéről nem is örülök. 


Újabb rendezőről hullt le a lepel


Sziasztok!

Az IMDb szerint megvan a kilencedik epizód rendezője, aki nem más, mint J. Miller Tobin, aki többek között az Odaát és a Vámpírnaplók rendezésén is dolgozott már. 


Jamie rajongói tömegét rendőrök oszlatták


Sziasztok!

Jamie Twitteren hívta londoni rajongóit egy találkozóra, egy ruhatervező ismerőse boltja elé. Jöttek is szép számmal, ő pedig egy új dalt mutatott be nekik. Végül a rendőrök is megérkeztek, és amikor már túl nagy volt a tömeg, a bulinak vége szakadt. Jamie végig közvetítette Twitteren, többek között a rendőröket is üdvözölte.

Több videót is találtok az eseményről, amit a rajongók készítettek, én most csak kettőt hozok, meg néhány képet.




A videókért az új dallal és további képekért katt!

Árnyvadász poszter készül


Sziasztok!

Úgy tűnik, az új amerikai borítókból készül egy poszter is, ennek egy részletét pedig már meg is mutatta Cassie. A poszteren mindenki rajta lesz, ez csak részlet! És ahogy láthatjuk, mindenki kapott valamilyen jól hangzó "szerepkört". Jace az Angyal, Clary a Teremtő, Simon szerepe M-mel kezdődik... Vajon mondén vagy valami más? Tippek? 



Félmeztelen Árnyvadász pasik reggelre


Sziasztok!

Na jó, a legutóbbi képek mellett ezt a posztot nem tudtam elkerülni. De hát miért is akartam volna? :)


Matt (Alec)

Jon (Hodge)




Dom (Jace)

2015. augusztus 16., vasárnap

Vajon hol járt Matt?


Sziasztok!

Matt ezt a szó szerint és átvitt értelemben is ködös videót osztotta meg. Vajon hol járt? Lehetséges, hogy démon van a dologban?


Kevin filmjének előzetese


Sziasztok!

A napokban már megosztottam az új Alec egy másik filmjének előzetesét, most jöjjön egy a régitől is. Kevin Zegers The Curse of Downers Grove-jának előzetese. Vigyázat, ez nem olyan vidám történet!


Matt edzésben


Sziasztok!

Kaptunk egy képet, amin Matt a barátnőjével, Estherrel edz.


Cassie Matt, Kat és Harry társaságában - Fotó


Úton a TMI graphic novel


Sziasztok!

Szuper hírrel indítjuk a reggelt: Cassie elárulta, hogy Cassandra Jean már dolgozik A végzet ereklyéi sorozat nagy képregény változatán!


Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets