Blogger Widgets

2015. augusztus 18., kedd

TSA részlet


Sziasztok!

Cassie megosztott egy részletet a legújabb novellából, főszerepben Markkal és Simonnal. Nem túl vidám, előre szólok - de ilyen az egész novella.

"- Csak mesélj róla, Aline segít-e a kicsikkel - mondta Mark, a hangja egyre élesebbé vált. - Helen nem győzi egyedül, és Julian képtelen lesz segíteni neki! - a hangja megint ellágyult. 
- Julian - mormolta. - Jules. Az én művészem, az álmodozóm. Tartsd a fény felé, és ezerféle színben ragyog majd. Csak a művészete és az ő Emmája érdekli. Próbál majd segíteni Helennek, természetesen, de még mindig olyan fiatal. Olyan fiatalok és olyan könnyen elvesznek. Tudom, miről beszélek, Árnyvadász. A dombok alatti királyságban tudjuk, hogyan ragadjuk el a lágyszívűeket és az ifjakat. És soha nem öregszenek meg, itt, velünk. Soha többé nincs rá esélyük. 
- Ó, Mark Blackthorn, mit tettek veled? - suttogta Simon. 
Képtelen volt elfojtani a sajnálatatot a hangjában, és látta, hogy Mark is meghallotta: a lassú pírból, ami elöntötte az arcát, és abból, ahogyan megemelte a fejét, magasra tartva. 
Azt mondta: - Semmit, amit nem lennék képes elviselni. 
Simon képtelen volt megszólalni. Nem emlékezett mindenre, de arra igen, mennyire megváltozott a fiú. Az emberek annyi mindent el tudtak viselni, de Simon elképzelni sem tudta, mennyi maradhat meg belőled, amikor a világ teljesen más formába gyúr, mint amilyen voltál."

1 megjegyzés:

  1. Tuti Mark lesz a kedvenc Cassie szereplőm! Már most teljesen felcsigázott.
    Bár nem tudom lehetséges e Jemet letaszítani a kis trónjáról,de Mark nagyon ígéretesnek tűnik! Nagyon várom már:)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets