Blogger Widgets

2013. június 1., szombat

Jamie rappel


Sziasztok!

Igen, jól olvastátok...


Új képek a Love, Rosie forgatásáról







GQ fotók - A végleges verziók


Sziasztok!

Ahogy már írtam, Jamie szerepel a GQ magazin júliusi számában. Íme a végleges, utómunkálatok utáni fotók:



 


CoLS Playlist


Sziasztok!

Cassie meg szokott osztani a könyveihez egy-egy számlistát, amelyben elmagyarázza azt is, hogy az adott szám hogyan kapcsolódik a regényhez.

A visszaszámlálás részeként most ezt fogom megosztani kettesével-hármasával, míg végül összeáll a teljes lista!

Tehát már csak 5 nap!



Cake: Hem of Your Garment




Ez egy nagyszerű Sebastian dal, mert nem csak arról szól, hogy rossza ember valaki, hanem arról, hogy rossz ember vagy, de ismersz valakit, aki sokkal jobb nálad, és olyan akarsz lenni, mint ő. Arról szól, hogy jó akarsz lenni, de nem tudod, hogyan. Arról, hogy nem vagy méltó, és ez dühösebbé tesz, mint amilyen valaha voltál.

I have no love but only goals
How very empty is my soul
It is a soul that feels no thrill
A soul that could easily kill
And I'm not fit to touch 
The hem of your garment

Nincsen szerelmem, csak céljaim
Hogy mennyire üres a lelkem
Egy lélek, ami nem érez izgalmat
Egy lélek, ami könnyen öl
És én nem vagyok méltó még arra sem,
hogy megérintsem a ruhád szegélyét.


Ben Lee: Love Me Like The World is Ending




Egy édes dal, de a halandóságról és a végességről és a végről szól. Ez Magnus és Alec dala, mert a halandóság nagyon foglalkoztatja most őket. "Az ég az, amitől az óceán kék lesz" = a halandóság az, ami értelmet ad az életnek

This is the last day of existence.
And all i want is you.
There's a certain sadness.
But i know, i know, i know, the sky is what makes the ocean blue.

Ez a létezés utolsó napja.
És minden, amit akarok, te vagy.
Van egyfajta szomorúság.
De én tudom, tudom, tudom, az ég az, amitől az óceán kék lesz.

Heronstairs fanart


Sziasztok!

Ha már névösszevonós játék van, épp aktuális ez a fanart, méghozzá Heronstairs fanart. Aki kicsit járatosabb Tumblr körökben, az tudja, hogy ez Jemet ÉS Willt jelenti. 

Ezt a rajzot Cassandra Jean készítette, ki más?


Mi az Árnyvadász neved?


Sziasztok!

Megint egy kis játék! Tudjátok, mi az Árnyvadász nevetek. Keressétek meg az első oszlopban a keresztnevetek kezdőbetűjéhez tartozó előtagot, a másodikban pedig a vezetéknevetek kezdőbetűjéhez tartozó utótagot. És már meg is van az Árnyvadász családnevetek!
Az enyém Battlestairs. Hm...

Új videó Godfrey-val

Cassie a Csontváros felirattal


Sziasztok!

Cassie fényképezkedett a BEA-n a Csontváros felirattal, de az megint túl magasan volt...



Jamie a GQ magazinban


Sziasztok!

Készült egy fotósorozat Jamie-ről a GQ magazinnak. Egészen őszintén, szerintem hihetetlen jó lett! És rajta van a Morgenstern gyűrű!!!






Cassie dedikálás


Sziasztok!

Cassie a BEA-n dedikálta az új, filmborítós Csontvárost. Íme néhány kép a helyszínről, továbbiakért pedig katt ide.




Még két kép a TMI Partyról


Szisaztok!

A TMISource rajongói oldal szerkesztője ott lehetett a TMI Partyn, és most írt róla egy beszámolót. Itt olvashatjátok el. http://tmisource.com/2013/06/01/partying-like-a-shadowhunter-in-nyc/

Ezenkívül két olyan kép is van benne, amit gondoltam, hogy még megosztok:



2013. május 31., péntek

Az a bizonyos jelenet...


Sziasztok!

Az egyik helyszínen tartózkodó Árnyvadász leírta nekünk részletesen, hogy mi is történt abban az öt perces klipben, amit a TMI Partyn vetítettek a Csontvárosból.

Mindenkit figyelmeztetek, hogy tényleg részletes, azaz a filmre nézve spoilereket tartalmaz, ha nem akarjátok így megtudni, mi történik benne, ne olvassátok el! 

Viszont választ ad egy-két kérdésre, ami az előzetesek alapján eddig felmerült.


A jelenet azzal nyit, hogy Jocelyn az ajtóhoz megy, és megtámadják. Látjuk, ahogy harcol. Közben Clary Jace-szel vitatkozik, arról, hogy mi ő (mármint Jace), és hogy ő (mármint Clary) miért rajzolja állandóan ugyanazt a szimbólumot (az angyali erő rúnát). (Tehát akkor a szoba, tele rúnákkal tényleg Claryé, és ő rajzolta az összeset. - Deszy) Tovább vitatkoznak, és egy vágásban azt látjuk, hogy úgy néz ki, mintha Clary magában beszélne.

Aztán visszatérünk Jocelynhoz, aki még mindig harcol a szörnyekkel, amik megtámadták. Aztán felhívja Claryt, és elmondja, hogy ne menjen haza. A hívás után Jocelynt bekerítik, és azt mondják, hogy Valentine-hoz viszik, mielőtt megiszik valami rejtélyes folyadékot. (Most nem teljesen értem, hogy megissza magától, vagy megitatják, ez nem derül ki. - Deszy)

Clary hazamegy, látja, hogy mindent összetörtek, és a lakás üres, a furcsa kutyaszerű valami kivételével. A kutya elkezd démonná alakulni. Clary megpróbál küzdeni vele, de aztán megint megtámadja. Jace előhúzza a szeráfpengéjét, és és megöli. Clary azzal van elfoglalva, hogy mi történhetett, Jace pedig az egyik szarkasztikus megjegyzésével véget vet a jelenetnek.

A nyakláncok


Sziasztok!

Cassie már mesélt róla korábban, hogy a forgatás végén a színészek kaptak egy nyakláncot, ami alapjában véve egyforma, de mindenkinek más és más rúna szerepel rajta. És van egy Cassie-nek és Haraldnak is. 

Tegnap Cassie ezt a nyakláncot vette fel a TMI Party-ra, és mesélt egy-két dolgot róla.

Szóval a kérdéses nyaklánc, és a nyaklánc a filmben (nem pont ugyanez, hanem az egyik testvére):



Tehát akkor amit Cassie írt:

Minden Árnyvadásznak a filmben van egy ilyen rúna nyaklánca - itt láthatjátok Jamie-t a sajátjával, homályosan. Mindegyiken egy rúna van, ami illik a szereplőhöz. Jamie-é az Erő. Valentine-é a Hatalom. Hodge-é a Tudás (Jared szuperkomoly volt azzal kapcsolatban, hogy melyik rúnát kapta!) és Luke a Sors. 
Miután a forgatás véget ért, Harald és én kaptunk két másik nyakláncot, amit a kellékesek készítettek. Harald rúnája a Látomás. Az enyém a Jó szerencse. 

(Közben Cassie azt is elmesélte Twitteren, hogy Jemimának azért nincs ilyen nyaklánca, mert az övé az a bizonyos rubinköves lánc.)

Újabb képek a TMI Partyról







Az Inkvizítor


Sziasztok!

Újabb Cassandra Jean rajz, ezúttal a Pokoli szerkezetek sorozat Inkvizítora.


Csontváros hajfesték


Sziasztok!

Igen, nem tévedés, jól olvastátok a címet. A kanadai rajongói oldal posztolta a következő képeket, állítólag náluk a Cineplex Magazine júniusi számában látható. És igen, "hivatalos hajszín partner". 

Viszont számukra legalább pozitív, hogy lesz kanadai premier a reklám szerint, amire nyerhetnek is belépést!




Fanfiction!


Sziasztok!

Akik kicsit ismernek, tudják, hogy szeretem a fanfiction történeteket, és én magam is írok fanficeket. 
Épp ezért nagyon remélem, hogy hamarosan Magyarországon is egyre többen fognak fanficeket írni Cassie történeteihez, és nagyon szívesen segítek bárkinek, aki ilyesmire adja a fejét. 

Ezúttal Mizao történetét és blogját szeretném a figyelmetekbe ajánlani, aminek a címe City of Broken Souls. 


A történet:

A 16 éves Selia Lightwood ifjú Árnyvadászként még nem sok mindent látott a valódi életből. A Manhattan-i Intézet egy állandó lakója családjával együtt. Apja, Jace Lightwood és anyja, Clarissa Fray féltőn óvják lányukat a világ rettenetes igazságaitól. Ám egy nap minden megváltozik, amikor Selia találkozik három félelmet nem ismerő és rettenetesen vakmerő Árnyvadásszal. Az élete fenekestül felfordul, ahogy egyre jobban megismeri Yves-t, Chris-t és Razo-t. Már a kezdetek kezdetén magukhoz veszi a három ifjú Selia-t, hogy együtt küzdjenek a démonok eluralkodása ellen.
Egy fanfiction, amely egy olyan történetet tár elénk, amilyen végződést talán mindenki elképzelt már a Végzet ereklyéi c. könyvsorozat során. Alec és Magnus szerelme, amely örök és megtörhetetlen. Isabell és Simon vívódása, kapcsolatukért való harca. Clary és Jace beteljesedett boldogsága.
De vajon ez a történet is happy end-del ér véget Selia és Razo számára?!
A sok harc egymásért, az állandó csalódások, vajon képesek megküzdeni ezen akadályokkal a fiatalok, vagy elbuknak és szenvednek egy örökké valóságon át?!
Egy történet, amely rejt megszámlálhatatlan meglepetéseket, rettenetes csavarokat, milliónyi harcot/-háborút.
Egy történet, amelyben bármi megtörténhet, még a lehetetlen is...

Ha kíváncsiak vagytok, itt tudjátok elolvasni:

Várjuk együtt a CoLS-t! - Még 6 nap!


Sziasztok!

Folytatódik a visszaszámlálás. Még 6 nap, és a kezünkben tarthatjuk az Elveszett lelkek városát!



A tegnapi Kamper Gergely interjú után ma a könyv előzetesét hoztam, amelyhez készítettem magyar feliratot! (A feliratot a fogaskerék melletti kis téglalappal tudjátok bekapcsolni, ha nem indul el automatikusan.)


Új Csontváros promó kép


Sziasztok!

Újabb promó képet kaptunk a Csontváros filmhez.


TMI Party - Képek 2. - Kellékek


Sziasztok!

És akkor itt vannak azok a képek, amelyek a forgatási kellékekről készültek. Hamarosan láthatjuk őket a filmben is!








TMI Party - Képek 1.


Sziasztok!

Na, akkor még néhány kép a TMI Partyról. Nagyon kitettek magukért, a helyszínen még ideiglenes rúnát is festethetett magáról az ember, illetve különböző forgatási kellékeket is kiállítottak vitrinekben, míg a falakat Cassie könyvei díszítették. A hírek szerint egy 5 perces részletet vetítettek a filmből, méghozzá azt a részt, amikor megtámadják Jocelynt, Clary pedig szalad haza. 
A képekért köszönet a PageToPremier oldalnak!




















Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets