Blogger Widgets

2013. május 31., péntek

Az a bizonyos jelenet...


Sziasztok!

Az egyik helyszínen tartózkodó Árnyvadász leírta nekünk részletesen, hogy mi is történt abban az öt perces klipben, amit a TMI Partyn vetítettek a Csontvárosból.

Mindenkit figyelmeztetek, hogy tényleg részletes, azaz a filmre nézve spoilereket tartalmaz, ha nem akarjátok így megtudni, mi történik benne, ne olvassátok el! 

Viszont választ ad egy-két kérdésre, ami az előzetesek alapján eddig felmerült.


A jelenet azzal nyit, hogy Jocelyn az ajtóhoz megy, és megtámadják. Látjuk, ahogy harcol. Közben Clary Jace-szel vitatkozik, arról, hogy mi ő (mármint Jace), és hogy ő (mármint Clary) miért rajzolja állandóan ugyanazt a szimbólumot (az angyali erő rúnát). (Tehát akkor a szoba, tele rúnákkal tényleg Claryé, és ő rajzolta az összeset. - Deszy) Tovább vitatkoznak, és egy vágásban azt látjuk, hogy úgy néz ki, mintha Clary magában beszélne.

Aztán visszatérünk Jocelynhoz, aki még mindig harcol a szörnyekkel, amik megtámadták. Aztán felhívja Claryt, és elmondja, hogy ne menjen haza. A hívás után Jocelynt bekerítik, és azt mondják, hogy Valentine-hoz viszik, mielőtt megiszik valami rejtélyes folyadékot. (Most nem teljesen értem, hogy megissza magától, vagy megitatják, ez nem derül ki. - Deszy)

Clary hazamegy, látja, hogy mindent összetörtek, és a lakás üres, a furcsa kutyaszerű valami kivételével. A kutya elkezd démonná alakulni. Clary megpróbál küzdeni vele, de aztán megint megtámadja. Jace előhúzza a szeráfpengéjét, és és megöli. Clary azzal van elfoglalva, hogy mi történhetett, Jace pedig az egyik szarkasztikus megjegyzésével véget vet a jelenetnek.

1 megjegyzés:

  1. azt jocelyn maga issza meg nem? mert az amitől kiüti magát és azértnem kell fel nem?

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets