Blogger Widgets

2013. március 30., szombat

Amit az új előzetesről tudunk...

Sziasztok!

A panelen debütált a film új előzetese, ami leginkább a világok összeütközésére épül, megmutatva Clary
életét mielőtt belebotlott az Árnyvadászokba a klubban. Van egy kis narráció Hodge-tól, aki elmagyarázza a fantasyvilág szabályait.

"Az előzetesben van néhány vicces jelenet, beleértve például azt a részt, amikor Clary egyik régi barátja meglátja őt Árnyvadász ruhában. Habár körülötte van a többi Árnyvadász, a srác nem látja őket, és elkezdi magyarázni, mennyire máshogy néz ki. 

- A vérfarkasok azért vannak itt, hogy megmentsenek minket - mondja az egyik szereplő, aztán hirtelen megszólal. - Soha nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani." - Forrás (Közben Twitterről kiderült, hogy ez a bizonyos szereplő nem meglepő módon Simon. - Deszy)




Tudjuk ezeken kívül, hogy láthatjuk Luke-ot az előzetesben. Cassie korábban elárulta, hogy Valentine is van benne. A Twitteren terjedő információk szerint láthatjuk, ahogyan Clary az édesanyjával beszél telefonon, illetve szintén Twitteren terjed, hogy Eric is szerepel benne. És ugye az is biztos, hogy benne vannak azok a képek, amiket Cassie megmutatott nekünk: tehát régi fotó Jocelynról, könyvtáras jelenet, Magnus, üvegház...

Amint lesz még infónk, hozom!


FRISS1: Akik látták, azt írják, több az akció és sok a humor.
FRISS2: Állítólag már egy dalt is hallhatunk benne.
FRISS3: Több Simon rész lesz az előzetesben.

Új plakátok - Észrevételek

Sziasztok!

Az előző plakátról is írtam néhány szót, akkor most ezekről is:





Nekem nagyon tetszik, hogy nem két egyforma plakátot hoztak ki, hanem Claryé teljes alakos, Jace-t pedig csak mellkastól felfelé látjuk. Mindketten Árnyvadász ruhában - igen, Clary is -, Jace-en a már látott kapucni, Clary övén pedig ott az angyali erő rúna. Szintén megegyezik a két plakát a felirat egy részében - an instrument of good, azaz a jó egy ereklyéje (ez magyarul kicsit furcsán jön ki, mert az instrument inkább eszköz itt) -, viszont a másik felirat eltér: Clary plakátján a Chosen (Kiválasztott), Jace-én pedig Shadowhunter (Árnyvadász). Mindkét plakát jobb alsó sarkában ott látható kék alapon az angyali erő rúna (KIEGÉSZÍTÉS: Talán a kék háttér egy Portál?), a háttérben pedig New York.
Ami érdekes... Hogy ezen a plakátról készített képen nekem nagyon úgy tűnik, hogy Jace szeme szürkés-kékes, de semmiképp sem sárgásbarna.  Bár könnyen lehet, hogy rosszul látom, mindenesetre Jace szemének a színe még mindig vita tárgyát képezheti... (KIEGÉSZÍTÉS: A helyi beszámolók szerint Jace szeme a plakáton arany.)


Azt mindenesetre megállapíthatjuk, hogy gyönyörűek! *-*

Újabb képek





Új WonderCon képek 9.










Új plakátok!


WonderCon képek 8.



Képek a WonderConról 7.


Képek a WonderConról 6.


Képek a WonderConról 5.




Mikor lesz a film a magyar mozikban?

Sziasztok!

A kérdés a Csontváros film magyar forgalmazójának, a Pro Videonak a Facebook oldaláról származik.



Megmutatták!

Sziasztok!

Igen, volt előzetes!


Képek a WonderConról 4.



Képek a WonderConról 3.




Képek a WonderConról 2.


Kevin és Lily ölelés! :D


Képek a WonderConról 1.






Csontváros - Olasz előzetes

Néma testvér

Sziasztok!

Íme egy Néma testvér Cassandra Jeantől:


Cassie forgatási naplója - 4. nap

Sziasztok!

Bocsi, a forgatási naplóval kicsit csúsztam. :( 
Mindenesetre itt van, angolul itt olvashatjátok a negyedik napi bejegyzést. 




Negyedik nap: Csütörtök

Ma tényleg későn kezdődik a forgatás, mert előtte késő éjjelig tartott, mert van egy 12 órás forgás a színészeknek meg a stábtagoknak, hogy mindenki tudjon aludni. Ez az a nap is, amikor itt van nekünk a forgatáson Grace, a lány a Make-a-Wish alapítványtól. Az volt a kívánsága, hogy ott lehessen a Csontváros film forgatásán. Igazából már leveleztem ezelőtt Grace-szel, és egy csomó iratze charmot küldtem neki, amik még mindig megvannak neki. Annyira meghatott, hogy megtartotta őket, szóval volt egy pillanatunk, ölelkeztünk és körbetáncoltuk a jelmezes szobát. Grace kijózanodott, amikor meglátta Magnus partijának néhány jelmezét, amik elég sokat mutatnak. Brokát kabátok! Őrült csizmák! Hát nélküli ruhák! Csillogás mindenhol!

A forgatás aznap éjjel egy metróalagútban zajlott. A szereplők székei lent voltak a megállóban. Elég hideg vab, mindenkin takarók vannak. Kevin [Zegers] csinál rólam egy képet Jemimával – majdnem teljesen be van burkolva a takaróba. (Igazából egy ilyen takarószerű ruhát jelent a blankie, nem tudom, mi rá a magyar szó, de a képen úgyis látjátok. :D - Deszy)



Grace a statiszta szerepét csinálja, és nagyon aranyos. Az édesanyjával vagyok éppen, amikor egy hihetetlenül magas, szexi pasi jelenik meg a forgatáson. Godfrey az, aki azért jött, hogy köszönjön, bár nem forgat aznap. Szóval igen, ott vagyok, amikor először találkozik Kevinnel. Előtte még nem futottak össze. A varázslatos szavakat, amiket váltottak, titokban tartom, de lehetséges, hogy benne volt az üdvözlésben a "Hey, dude" köszöntés. Én Godfrey-val:



Rafy, a fotós odajön, hogy megkérdezze, akarok-e statiszta lenni ebben a jelenetben, mire Harald megszólal: "Nem, ő Magnus partijára megy."

Én meg: "Nem lehetek ott Magnus partiján, nem vagyok olyan tündöklő. És egyébként is, ideges leszek és elájulok.

Harald: MAGNUS PARTIJÁN LESZEL. 



Úgy néz ki, ott leszek Magnus partiján.

ID-TMI párhuzamok (CP2 spoileres!)

Sziasztok!

Igen, Clockwork Princess spoiler!!!

És akkor most itt jön egy mondat, amit átszínezek, azok olvassák el, akik már olvasták a CP2-t: Tehát akkor Gabriel és Alec párhuzamok, tudjuk, hogy Alec Gabriel közvetlen leszármazottja.

Olvasható méretért katt!

3 nap!

Sziasztok!

Miközben tart a visszaszámlálás az online megjelenésig, azért halkan megjegyezném, hogy lesz a WonderCon panel, és gyanítom, a rajongóktól fogunk kapni jó sok dolgot ma, még akkor is, ha hivatalosan ma még nem kerül fel az előzetes. A plakát is debütál, és érzésem szerint legalább egy fotó fel fog kerülni róla ma vagy holnap, reményem szerint a Q&A videó is felkerül, és rengeteg kép a résztvevőkről: Cassie, Harald Zwart (rendező), Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers. Úgyhogy már ma lehet izgulni! ;) (És még akár egy videófelvétel vagy legalábbis részlet is befigyelhet az új előzetesből...)



Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets