Blogger Widgets

2013. március 30., szombat

Cassie forgatási naplója - 4. nap

Sziasztok!

Bocsi, a forgatási naplóval kicsit csúsztam. :( 
Mindenesetre itt van, angolul itt olvashatjátok a negyedik napi bejegyzést. 




Negyedik nap: Csütörtök

Ma tényleg későn kezdődik a forgatás, mert előtte késő éjjelig tartott, mert van egy 12 órás forgás a színészeknek meg a stábtagoknak, hogy mindenki tudjon aludni. Ez az a nap is, amikor itt van nekünk a forgatáson Grace, a lány a Make-a-Wish alapítványtól. Az volt a kívánsága, hogy ott lehessen a Csontváros film forgatásán. Igazából már leveleztem ezelőtt Grace-szel, és egy csomó iratze charmot küldtem neki, amik még mindig megvannak neki. Annyira meghatott, hogy megtartotta őket, szóval volt egy pillanatunk, ölelkeztünk és körbetáncoltuk a jelmezes szobát. Grace kijózanodott, amikor meglátta Magnus partijának néhány jelmezét, amik elég sokat mutatnak. Brokát kabátok! Őrült csizmák! Hát nélküli ruhák! Csillogás mindenhol!

A forgatás aznap éjjel egy metróalagútban zajlott. A szereplők székei lent voltak a megállóban. Elég hideg vab, mindenkin takarók vannak. Kevin [Zegers] csinál rólam egy képet Jemimával – majdnem teljesen be van burkolva a takaróba. (Igazából egy ilyen takarószerű ruhát jelent a blankie, nem tudom, mi rá a magyar szó, de a képen úgyis látjátok. :D - Deszy)



Grace a statiszta szerepét csinálja, és nagyon aranyos. Az édesanyjával vagyok éppen, amikor egy hihetetlenül magas, szexi pasi jelenik meg a forgatáson. Godfrey az, aki azért jött, hogy köszönjön, bár nem forgat aznap. Szóval igen, ott vagyok, amikor először találkozik Kevinnel. Előtte még nem futottak össze. A varázslatos szavakat, amiket váltottak, titokban tartom, de lehetséges, hogy benne volt az üdvözlésben a "Hey, dude" köszöntés. Én Godfrey-val:



Rafy, a fotós odajön, hogy megkérdezze, akarok-e statiszta lenni ebben a jelenetben, mire Harald megszólal: "Nem, ő Magnus partijára megy."

Én meg: "Nem lehetek ott Magnus partiján, nem vagyok olyan tündöklő. És egyébként is, ideges leszek és elájulok.

Harald: MAGNUS PARTIJÁN LESZEL. 



Úgy néz ki, ott leszek Magnus partiján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets