Blogger Widgets

2013. március 27., szerda

Cassie válaszol

Sziasztok!

Cassie tegnap élőben válaszolt rengeteg rajongói kérdésre. Itt a videó róla, illetve néhány érdekes dolgot kiemelnék azok közül, amiket elmondott.




Cassie mindig tudta, ki Zakariás testvér. 

Cassie-nek már kész, kidolgozott története van egy másik történelmi Árnyvadász sorozathoz, ami a Pokoli szerkezetek után játszódik. 

Ha a Pokoli szerkezetekből film lesz, Cassie Benedict partiját szeretné a legjobban látni. Illetve nagyon kíváncsi, hogy csinálnák meg a mechanikus lényeket, mert nagyon erős kép él róluk a fejében.

A Csontváros filmből legjobban Magnus buliját várja. 

A filmben azért vonták be Alecet és Izzyt is a Dumort Hoteles részbe, mert szerették volna, ha látjuk, hogyan harcolnak együtt csapatként.

A démonhimlő ötlete a szifiliszből jött, amit rengeteg viktoriánus könyvben emlegetnek. 

A szereplők gyakran Cassie barátain és családtagjain alapulnak.

Jace-nek azért van 4 vezetékneve, mert fontos. (Cassie egyszer posztolt egy beszélgetést a szerkesztőjével, amiben elmagyarázza, hogy A gyűrűk urában is az mutatja meg a szereplőkről, hogy fontosak, hogy sok nevük van, mint pl. Aragornnak. Illetve azt is kifejti, hogy miért nem vethetik el Jace egyik vezetéknevét sem. - Deszy Ezt egyébként itt olvashatjátok.)

Tessa és Will azért szeretik a könyveket, mert ez mindig összeköti őket, bármi is történjen.

Tessa több szereplőt is gyászol az Üvegváros végén (ezért van fehér ruhában), beleértve például Ragnor Fellt. Erről bővebben a CoHF-ban. 

Cassie azt mondja, hogy látni fogjuk a kiterjesztett családfát is.

Clary volt az első szereplő, aki megszületett Cassie fejében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets