Blogger Widgets

2013. március 30., szombat

Új plakátok - Észrevételek

Sziasztok!

Az előző plakátról is írtam néhány szót, akkor most ezekről is:





Nekem nagyon tetszik, hogy nem két egyforma plakátot hoztak ki, hanem Claryé teljes alakos, Jace-t pedig csak mellkastól felfelé látjuk. Mindketten Árnyvadász ruhában - igen, Clary is -, Jace-en a már látott kapucni, Clary övén pedig ott az angyali erő rúna. Szintén megegyezik a két plakát a felirat egy részében - an instrument of good, azaz a jó egy ereklyéje (ez magyarul kicsit furcsán jön ki, mert az instrument inkább eszköz itt) -, viszont a másik felirat eltér: Clary plakátján a Chosen (Kiválasztott), Jace-én pedig Shadowhunter (Árnyvadász). Mindkét plakát jobb alsó sarkában ott látható kék alapon az angyali erő rúna (KIEGÉSZÍTÉS: Talán a kék háttér egy Portál?), a háttérben pedig New York.
Ami érdekes... Hogy ezen a plakátról készített képen nekem nagyon úgy tűnik, hogy Jace szeme szürkés-kékes, de semmiképp sem sárgásbarna.  Bár könnyen lehet, hogy rosszul látom, mindenesetre Jace szemének a színe még mindig vita tárgyát képezheti... (KIEGÉSZÍTÉS: A helyi beszámolók szerint Jace szeme a plakáton arany.)


Azt mindenesetre megállapíthatjuk, hogy gyönyörűek! *-*

1 megjegyzés:

  1. sziaa, nem azért, hogy kukacoskodjak, dee a Jace poszterre legalább is, ha ismételten nem szelektíven látok, akkor "instruments of good" van írva, deee ne kövezz meg kérlek *.*

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets