Blogger Widgets

2013. március 30., szombat

Amit az új előzetesről tudunk...

Sziasztok!

A panelen debütált a film új előzetese, ami leginkább a világok összeütközésére épül, megmutatva Clary
életét mielőtt belebotlott az Árnyvadászokba a klubban. Van egy kis narráció Hodge-tól, aki elmagyarázza a fantasyvilág szabályait.

"Az előzetesben van néhány vicces jelenet, beleértve például azt a részt, amikor Clary egyik régi barátja meglátja őt Árnyvadász ruhában. Habár körülötte van a többi Árnyvadász, a srác nem látja őket, és elkezdi magyarázni, mennyire máshogy néz ki. 

- A vérfarkasok azért vannak itt, hogy megmentsenek minket - mondja az egyik szereplő, aztán hirtelen megszólal. - Soha nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani." - Forrás (Közben Twitterről kiderült, hogy ez a bizonyos szereplő nem meglepő módon Simon. - Deszy)




Tudjuk ezeken kívül, hogy láthatjuk Luke-ot az előzetesben. Cassie korábban elárulta, hogy Valentine is van benne. A Twitteren terjedő információk szerint láthatjuk, ahogyan Clary az édesanyjával beszél telefonon, illetve szintén Twitteren terjed, hogy Eric is szerepel benne. És ugye az is biztos, hogy benne vannak azok a képek, amiket Cassie megmutatott nekünk: tehát régi fotó Jocelynról, könyvtáras jelenet, Magnus, üvegház...

Amint lesz még infónk, hozom!


FRISS1: Akik látták, azt írják, több az akció és sok a humor.
FRISS2: Állítólag már egy dalt is hallhatunk benne.
FRISS3: Több Simon rész lesz az előzetesben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets