Blogger Widgets

2012. október 20., szombat

Jamie a Twilight archívumban

Sziasztok!

Természetesen a Volturinak is jut oldal a Twilighthoz készült The Comlete Film Archive-ban. És a fotókon természetesen ott van Jamie Campbell Bower is, a Volturi trió tagjaként. Caius!

Nagy méretért katt!


Újabb üzenet a színészektől

Sziasztok!

Újabb üzenetet kaptunk a Csontváros film szereplőitől. Beágyazni sajnos nem tudom, de itt a link, amin megnézhetitek. (Az elején bejön majd egy reklám, azt sajnos végig kell várni.)


És igen, végre Robbie is üzen!


Epic characters

Sziasztok!

A könyvszereplők csatájában a mostani fordulóban Clary vív a Percy Jackson sorozat Nico di Angelojával. 

Szavazzatok Claryre!

Szavazni itt tudtok a lap alján:

BD2 videó

Sziasztok!

Kaptunk egy új Breaking Dawn 2. videót, ezúttal nem csak egy sima előzetesről van szó, hanem afféle kulisszák mögé bepillantós felvételről. Benne Caiusszal, azaz Jamie Campbell Bowerrel. 

A videót az alábbi linken tudjátok megnézni, a legfelső lesz az a háromból:

Chad Connell - Kék haj

Sziasztok!

Más is úgy véli, hogy Chad Connell valószínűleg a kék hajú démon lesz a Pandemoniumból. Hogy honnan tudom?


MTV - Magnus

Sziasztok!

Az MTV megerősítette, hogy lesz még sok anyag a The Mortal Instruments - City of Bones filmmel kapcsolatban, és ebbe beleértendő újabb részlet is a filmből. Amiben végre Magnus Bane is látható lesz!

Alig várjuk!


Fan videó - Lily és Jamie

2012. október 19., péntek

Kerek 5 hónap!

Sziasztok!

Mától számítva pontosan 5 hónap még a Clockwork Princess, az Infernal Devices - Pokoli szerkezetek sorozat utolsó kötetének angol nyelvű megjelenése!

Azaz már kevesebb, mint fél év, és tudni fogjuk, mi is lesz főhőseink sorsa. És nem csak az Infernal Devices főhősökre gondolok. Hiszen a CP2 epilógusa 2007-ben, a TMI idején játszódik. És ne feledjük! Pontosan meg fogjuk tudni azt is, hogy most akkor kik is pontosan Clary, Jace (talán ez lesz a legérdekesebb), Isabelle, Alec és Max (meg ez) és a többiek ősei. És emellett lehet, hogy fény derül Zakariás testvér titkára is. 

Szóval, már "csak" 5 hónap a sírva nevetésig, a keserédes befejezésig!


Addig pedig még várhatunk az A herceg magyar megjelenésére. ;) (Meg ha szerencsénk lesz, akkor az Elveszett Lelkek Városára is. :D)

Segítő macska - Macskasegítő

Sziasztok!

Azt már eddig is tudtuk, hogy Cassie szereti a macskákat. Churchöt és Miau Ce-Tungot a saját és Holly Black egyik macskájáról mintázta.

És most azt is megtudtuk, hogy a cicák még szerkeszteni is segítenek neki. Ezúttal a Clockwork Princesst. 2012. október 18., csütörtök

Csontváros a szingapúri újságban

Sziasztok!

A Csontváros már most kúszik be az újságokba is. Ezúttal a szingapúri The Newpaperbe, és ahogy a cikkben is olvasható, a Twilight és a Hunger Games sikeréhez merhető felhajtást jósolnak neki.

Íme a cikk:


Fényképezz könyvet!

Sziasztok!

Újabb adag könyvet hoztam, ezúttal Pandi fényképezett nekünk. :D
Kinek állt jobban?


Robbie és az édesanyja


Aidan, a törp


Fan videó - Angel with a shotgun

2012. október 17., szerda

Jared Harris keze

Sziasztok!

Újabb kezes fotó, ezúttal Jared Harris (Hodge) kezét láthatjuk kedvenc írónőnk kacsója mellett.Cassie Torontóban

Sziasztok!

Cassie a kanadai kiadójával kocsikázott ma, és képet is kaptunk róla.A herceg - Magyar borító

Sziasztok!

Nem emlékszem, hogy feltettem-e már az A herceg magyar borítóját, de most felteszem. (Köszi, Anett!)És akkor ha már szóba került az A herceg megjelenése, akkor néhány szót róla. 

Többen írtátok már nekem emailben, Facebookon, chaten, mindenfelé, hogy fent van a megjelenés időpontja a Libri oldalán. Igen, ott fent van egy dátum. DE! És ez fontos. Nem véletlenül nem írtam ki pontosabbat dátumot. Nem feltétlen szabad hinni a webshopok oldalán megjelenő időpontoknak. Körülbelüli belövésre jók, de nyilvánvalóan első kézből a kiadó tudja ezt, és ha ők nem tesznek fel napra pontos dátumot, akkor az nem véletlen. A Libri egy nagy kiskereskedelmi hálózat, nyilván érdekük, hogy minél többen rendeljenek tőlük, és ebben segíthet az is, ha pontos dátumot írnak a megjelenéshez. Ettől függetlenül nem tudják garantálni, hogy akkor meg is jelenik a könyv. Mert ez nem rajtuk múlik. Ha pedig nem jelenik meg akkor, szimplán átírják a dátumot. Nem egyszer történt már ilyen. 

Tehát a megjelenés november vége felé várható. De nem vehetjük biztosra a dátumot, ne is vegyétek annak! Pont most történt csúszás az október eleji megjelenésekkel a nyomda miatt, és nagyon sokan kiakadtak miatta. Ezért mondanám mindenkinek, hogy készüljünk fel a legrosszabbra: lehet csúszás. Akármi történhet, ami miatt a könyvek egy-két hetet csúsznak. Ez nem a kiadó hibája. Lehetséges, hogy a nyomda csúszik, vagy a szállítás, vagy valami a raktárban történik. Elég sok dolog jöhet közbe. Azt hiszem, hogy ha valaki fél évet, egy évet várt egy könyvre, egy-két hetet még tud várni, bármilyen kíváncsi is. 

Szóval arra kérek mindenkit a kiadó nevében is, hogy legyetek türelmesek. Persze nem biztos, hogy csúszás lesz, de ha esetleg mégis. Nekik is nyilván érdekük a pontos megjelenés, de sajnos nem mindig tudják megoldani. Adhatnának egy egy hónappal későbbi időpontot is, aztán maximum ülnének két hetet a könyveken, ha mégis időre elkészülnek. Akkor nem lenne csúszás, mégsem lenne jó senkinek. Így pedig bizony van rizikó a dologban. 

Tehát jelen állás szerint az A herceg megjelenési ideje november vége. Napra pontos infót ne várjatok szerintem sem tőlem, sem a kiadótól, legalábbis egy-két héttel a megjelenés előttig semmiképp. 

Ahogy mondani szokás, türelem rózsát terem. Vagyis ezúttal herceget. :D 

Fényképezz könyvet!

Sziasztok!

Már meg is kaptuk az első képet Katitól. :D

Kati könyvei

Új rovat! - Segítsetek ti is!

Sziasztok!

Gondoltam, milyen jó lenne, ha valamilyen formában mind részei lennénk az oldalnak. Nem mindenki tud angolul cikkek után kutatni, fanartot készíteni vagy szeret filmajánlót írni. 

Viszont egy dologban valószínűleg mind ugyanolyan vagyunk, akik az oldalt követjük: szeretjük a könyveket. 

Legtöbbünknek valószínűleg meg is van legalább az egyik kötet, vagy ha nincs is, a könyvtárban találkoztunk már velük. :)

Az új rovat címe pedig: Fényképezz könyvet!

A feladat nem bonyolult. Készíts képet, képeket a saját könyvedről, vagy egy könyvtári példányról, de akár könyvesboltban talált cuki kis kupacot is lefényképezhetsz, ha van kedved. Jöhet bármilyen beállítás, sok könyv egy képen, egy könyv több képen. Elég kreatívak vagytok, ebben biztos vagyok! :D

A képeket közzéteszem a blogom ebben a bizonyos külön rovatban. Ha szeretnéd, hogy a neved is megjelenjen a kép mellett, akkor az emailben, amiben elküldöd, mindenképpen írd meg, hogy milyen nevet írhatok ki. Ha pedig könyvtárban, könyvesboltban készült, akkor írd meg, hogy melyik városban! :D

Ja, természetesen nem csak a magyar kiadások jöhetnek. Lehet angol, német, olasz, francia, lengyel, akármilyen. :D

Remélem, érthetően írtam le. :)

Az email cím, amire küldhetitek: mihoczym@freemail.hu

Ha esetleg nem válaszolok, vagy nem kerül fel a kép rögtön, azon ne lepődjetek meg rajta! Esetleg chaten jelezhetitek, hogy írtatok, és sikítok, ha nem kaptam meg. :D

Kósza érdekesség

A filmben Alaricot, Luke falkájának egyik vérfarkasát Harry Van Gorkum alakítja majd, aki a Varázslók a Waverly helyről című sorozatban Mr. Greybecket alakította. Ezt csupán egy betű választja el a Harry Potter híres vérfarkasának, (Fenrir) Greybacknek a nevétől.

Halloweeni készülődés

Sziasztok!

Közeledik a Halloween, és Amerikában már mindenki a jelmezeit készíti. És egy felmérés szerint számíthatunk Árnyvadászokra is.


Melyik könyv inspirálja a jelmezed?
The Mortal Instruments: Minden az Árnyvadász feketéről szól! 49,13%
Csúfok: Dobj be egy kis futurisztikus sikket! 11,85%
The Hunger Games: Hol van a fecsegőposzátás kitűzőm? 25,14%
Twilight: Ez egy korszak vége, de a vámpírok örökké élnek! 13,87%


És akkor még a rúnás tökökről nem is beszéltünk! :D
Ha esetleg ti is a tökfaragók közé tartoztok, vagy valami jó jelmezes buliba készültök, várom a képeket! :D

Tegnapi fotó Robbie-ról


Félmeztelen JRM

Sziasztok!

Cassie direkt húzza az idegeinket, ez most már biztos...


Most jöttünk rá, hogy Jonny az egész filmben bőrnaciban lesz. Köszi a sneak peaket Cassie!
Következőleg ha látod, köszönj neki a nevünkben, és mondd meg, hogy boldogok vagyunk, hogy visszatért.

Cassie válasza:
Most éppen félmeztelen.

Jamie


Újabb riporter a helyszínen

Sziasztok!

Tegnap a következő tweet jelent meg Steven Weintraub, a Collider.com riporterének oldalán:


Azaz még egy riporter a forgatáson! Alig várjuk az eredményt! :D

100.000 lájkoló

Sziasztok!

A The Mortal Instruments film hivatalos rajongói oldala kevesebb, mint két hónap alatt elérte a 100.000 rajongót!

Ez nagyon szép teljesítmény, de tudjuk, hogy lesz az még több is! :D


Az oldal szerkesztői azt kérik, hogy jelöljük be magunkat a képen, ha mi is benne vagyunk a 100.000-ben, de sajnos már megvan a maximum, szóval ez már nem fog sikerülni. Viszont kommentben még mindig jelezhetitek a képnél, hogy ti is ott vagytok! :D

Ha pedig még nem tettétek volna, tessék lájkolni az oldalt: https://www.facebook.com/TheMortalInstruments

2012. október 16., kedd

Megverni Robert Downey Jr-t

Sziasztok!

Cassie-ről tudjuk, hogy nagy Robert Downey Jr rajongó. Ennek tükrében:

Azaz:
Épp megkérdeztem Blackwellt, milyen volt összeverni Robert Downey Jr-t a Sherlock Holmesban, és azt mondta: Elképesztő.

Ugye Robert Maillet, aki Blackwellt alakítja, szerepelt a Sherlock Holmes filmben, és mondjuk úgy, nem Sherlock oldalán állt...

A Morgenstern gyűrű

Sziasztok!

Bizonyára láttátok a gyűrűt a képen, amit Cassie posztolt Valentine kezéről. Az bizony a Morgenstern gyűrű.

Íme:


Láthatjátok azt a bizonyos csillagot, ami a Morgenstern család jelképe. (A Morgenstern németül az Esthajnalcsillag, ami Lucifer egyik neve is.)

Ugye a gyűrűvel először nem ebben a formájában találkozunk a könyvben. 

Clary így írja le a gyűrűt Jace kezén:

"A gyűrű, amit Clary már korábban is észrevett, most meg­villant az ujján. Azt gondolta volna, hogy van valami nőies abban, ha egy fiú gyűrűt hord, de mégsem volt. Maga az ékszer masszívnak és nehéznek tűnt; mintha égetett ezüstből készült volna, körben csillagos mintával. Egy W betűt is véstek bele."

Azaz itt még azt hiszik, hogy a Wayland gyűrűről van szó. Így:


És a végén Valentine felvilágosítja, hogy csak fordítva volt:

"- De a Waylandok gyűrűje...
- Á, igen - bólintott Valentiné, és a gyűrűre pillantott, ami úgy csillo­gott Jace ujján, mint egy kígyó pikkelye. - A gyűrű. Furcsa, nem, ahogy egy fejtetőre állított W éppen olyan, mint egy M? Persze, ha belegondoltok, kicsit meglepőnek találhattátok volna, hogy a Wayland család címerében egy hullócsillag van. Viszont egyáltalán nem olyan meglepő, ha ugyanez a Morgensternek szimbóluma."

Cassie válaszol

Sziasztok!

Cassie tegnap megint egy csomó kérdésre válaszolt. Íme:

Lányok lehetnek parabataik, igaz? Lehetnek.

Van parabataid? Van egy legjobb barátnőm.

Egy fiú lehet parabatai egy lánnyal? Igen, például a két főszereplő a The Dark Artificesből.

A legtöbb embernek nincs parabatai párja. Nem olyan szokványos.

Szóval mi történik, ha beleszeretsz a parabataidba? Nos, semmi, de ha ők is szeretnek téged, NAGYON ROSSZ DOLGOK.

Ha nincsen parabatai párjuk, nem teszi ez őket magányossá? Még mindig lehetnek legjobb barátaid, feleséged, gyerekeid...

Most csak néhány napot vagyok a forgatáson, aztán hazamegyek, aztán a hónap végén visszajövök megint.

Ki a parabataid? Elka Cloke (ő írta a verset az Az angyal elejére. A Temze dalát - Deszy)

Gondolod, hogy ha Clary soha nem találkozott volna Jace-szel, akkor végül Simon mellett kötött volna ki? Igen. 

Te vagy abban a jelenetben, amit az MTV videóban láttunk? Igen, szerintem láthatjátok a fejem tetejét hátulról.

El tudod magyarázni, hogy Jace miért ilyen tökéletes? Biztos vagyok benne, hogy Jamie Campbell Bower el tudja.

Mennyire csodálatos Aidan Turner? Ő tényleg tényleg tényleg tényleg nagyon kedves. Biztos van egy sötét oldala. Bár én még nem láttam.

Ez te vagy? (kép a videóból) Igen. Istenem, azok a cipők nagyon fájtak!

Fogsz csinálni valamit, amivel a millió év hosszú várakozást elviselhetővé teszed a hatodik könyvig? CP2? :)

A Clockwork Princess össze fogja törni a szívemet? Remélem.

Voltál már Új-Zélandon? Igen.

Elmondhatsz nekünk valami újat a The Dark Artificesről? Van valami a CP2-ben, ami fontos lesz a TDA-ban.

Mennyire lenyűgöző Jonathan Rhys Meyers? Ölelget. Jó ölelések.

Alacsonynak érzed magad Robert Sheehan mellett? Mindenki mellett alacsonynak érzem magam. De igen. Ő nagyon magas.

Szerintem Magnus megszolgálta a saját sorozatát. Vagy legalább egy novellafűzért, talán. *a körmét vizsgálgatja*

A szereplőgárda melyik tagja ölel a legjobban? Robbie.

Le tudod nekünk írni Jamie-t egy szóban? Szarkasztikus.

Fangirl vagy, mint mi? Sok mindennek vagyok a rajongója. Most éppen az ágyé. Jó éjt!


Kis kiegészítés tőlem a végén. Nagyon sok kérdés volt a parabatai kapcsolattal kapcsolatban. (xD) Erről korábban írtam egy szerintem elég részletes bejegyzést, ha kérdésetek van ezzel kapcsolatban, szerintem minden infót megtaláltok itt, amit tudunk. (Fent van a parabatai rúna, a szertartás, a szabályai stb.) Az, hogy mi történik a parabataikkal, ha kiderül, hogy szerelmesek, nem tudjuk. Gyanítom a TDA-ból derül majd ki.) Itt találjátok meg: http://arnyvadaszvilag.blogspot.hu/2012/07/parabatai-kapcsolat.html?zx=b2d32fcbf198aaf4

Nyerj dedikált könyvet!

Sziasztok!

A SimonTEEN új nyereményjátékot hirdetett, amin az ajándék nem kevesebb, mint Cassandra Clare The Mortal Instruments ÉS Infernal Devices sorozatának összes része DEDIKÁLVA.

A jó hír, hogy Magyarországról is lehet játszani.

Nincs más dolgotok, mint az alábbi linkre kattintani: https://www.facebook.com/SimonTEEN/app_128953167177144
Aztán lájkolni az oldalt, kitölteni az űrlapot, és már kész is! :D3s oldal törölve

Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy az oldal, amiről korábban írtam, és ami azzal foglalkozott, hogy Cassie könyveit szidta, ráadásul mindezt úgy, mintha Cassie maga írná a dolgokat, megszűnt. Törölték.
(Ha esetleg lemaradtál az előző poszt, itt elolvashatod.)


Torontói dedikálás

Sziasztok!

Ha esetleg valaki Torontó környékén jár, Cassandra Clare ott dedikál. 

Íme a pontos infók:

Indigo Yorkdale
Toronto, Ontario
Saturday, November 3rd
2:00 pm

Új A hobbit TV spot

Sziasztok!

Kijött egy új videó az A hobbithoz, méghozzá egy TV spot. Ne lepődjetek meg az elején lévő kötelező reklámon, azt sajnos ki kell várni. De Aidan Turner is benne van. :)


Magnus kép?A közeljövőben kapunk képet Magnus Bane-ről?

Cassie válasza:

Azt hiszem, rejtegetik a képeket Godfrey-ról. TÚL SZEXI. A VILÁG MÉG NEM ÁLL KÉSZEN.

Bőrnadrág


Cassie, az bőrnadrág JRM-en? Ó, a világ csodálatos hely.

Válasz:
Ó, állandóan ez van rajta.

Valentine keze - Morgenstern gyűrű

Sziasztok!

Cassie újabb képpel örvendeztetett meg minket. Ezúttal Valentine kezével.

Figyeljétek:

- Morgenstern gyűrű!
- Bőrnadrág


2012. október 15., hétfő

Dilis

Sziasztok!

Azt hittem, ez már nem lehetséges, de még mindig találok olyan dilis képeket Jamie-ről, amiket eddig nem láttam...


"Ünnep"

Sziasztok!

Gondoltam, újabb örömhírt osztok meg veletek, ami a Tumblr oldallal kapcsolatos. 

Ma hivatalosan is átlépte a Tumblr oldal az 1500-as határt a posztok számában. Azaz ha FanArtokra vágytok, tényleg nagyon érdemes benézni. :D Már elég szép mennyiség gyülekezik. :)

http://arnyvadaszok.tumblr.com/

Szereplőgárda

Sziasztok!

Itt egy szerintem zseniális videó a Csontváros film főbb szereplőinek megtestesítőiről. És ha esetleg bajban vagytok azzal, hogy most akkor ki milyen nemzetiségű, akkor ebben is segít a videó. (Bár a helyzet kicsit bonyolultabb ennél, ugyanis Lily Angliában született, de az édesanyja amerikai, és öt éves korától ott is lakik. Ezzel szemben Godfrey Taiwanon született, kilenc éves korától viszont kanadai. Jemima szülei pedig szintén angolok, de Franciaországban is született és ott is nőtt fel.)Jace és Clary

Forrás

Cassie úton

Sziasztok!

Cassie már írta, hogy még egyszer visszamegy még a forgatásra. Jelentem, eljött az idő! :D Cassie úton van, ahogy ez a kép is bizonyítja:
Tudjátok ez mit jelent? *ujjak keresztbe* Infókat! És ha szerencsénk van, akár képeket! Azt írta Cassie, hogy a másik ötlete a kezek mellett a fül volt. Talán most füleket kapunk?

TMI bakancs

Sziasztok!

A következő tweetet találták a külföldi rajongók:

Azaz: Épp a The Mortal Instruments forgatása Torontóban - A jelmeznek szüksége van még néhány strapabíró bakancsra - Azt hiszem, ez megteszi.

Josh McKellar egyébként a bemutatkozása alapján a Timberland® marketingese Kanadában.

Clary - Kampány

Sziasztok!

Ahogy már bizonyára olvastátok már tart a kampány a Hősnők viadalán.

Íme az érte kampányoló Németh Ramóna bemutatója Claryről:


Clary 15 éves koráig a tini lányok átlagos életét élte, mígnem egy este fenekestül felfordult az egész világ, amiben addig hitt. Kiderült, hogy Árnyvadász szülők gyermeke, és a halottnak hitt apja egy, a leghatalmasabb és legrettegettebb Nefilimek közül, aki a lányát akarja.
„Ez csodálatosan hangzik – gondolta Clary – Csak te, a kómában fekvő feleséged, a sokkos állapotban lévő fiad, meg a lányod aki utál mint a szart. Nem is szólva arról, hogy a gyerekeid a jelek szerint szerelmesek egymásba. Hát igen, ez ám a nagy családi boldogság.”

A törékeny alkat, vörös hajzuhatag és a zöld macskaszemek ne tévesszenek meg senkit, mögöttük egy igazi harcos szellem lakozik, aki kész kiállni a családjáért és az elveiért.

- Honnan tudtad, hogy Árnyvadász vér van bennem? Volt valami jel, amiből kiderült?
- Csak találgattam - felelte a fiú, és bereteszelte mögöttük az ajtót. - Ez tűnt a legvalószínűbb magyarázatnak.
- Találgattál? Biztosnak kellett lenned a dolgodban, hiszen meg is ölhettél volna.

- Kilencven százalékig biztos voltam benne.
- Értem - mondta Clary. Valami lehetett a hangjában, mert Jace feléje fordult, és ránézett. Egy
pillanattal később a lány tenyere az arcán csattant, amitől hátra kellett lépnie egyet. Kezét a sajgó ponthoz emelte, inkább meglepetésében, mint fájdalmában. - Ezt meg mi a fenéért kaptam?
- A maradék tíz százalékért - mondta a lány, aztán csendben ereszkedtek tovább, amíg az utcaszintre nem értek."

Emellett igazi művészlélek, imád animéket rajzolni és a humora sem utolsó.


– Szóval, ha nincs egészen telihold, csak kicsit érzed farkasnak magad? – kérdezte Clary.


– Mondhatjuk.


– Hát akkor nyugodtan dugd ki a fejed a kocsi ablakán, és lógasd ki a nyelved, ha úgy tartja kedved!"Ramóna volt olyan ügyes, hogy sikerült befűznie Jace-t is, hogy kampányoljon egy kicsit a barátnője mellett. Ha szeretnétek tudni, mi írt róla Jace, kattintsatok ide, érdemes:


Plusz pozitívum, hogy itt megtaláljátok az általa hozzá csatolt képeket is. :D

Jalec - Igen, létezik ez a szó

Sziasztok!

A Clace-en, a Malec, a Sizzyn már meg sem lepődtem, hogy őszinte legyek, ismerjük az őrült névösszevonogatásokat. (Szerintem a Peenissnél nincs lejjebb...)

Most pedig itt van: Jalec

És hogy minek köszönhetjük az újabb nevet?

Nos, a rajongókból feltört a parabatai láz, hála a következőnek:


Bizony, Jamie követi Kevint a Twitteren. :D Team Jalec

Clockwork Princess - Borító

Sziasztok!

Elkészültek a Clockwork Princess könyv borítói. Íme:


Anatidaefóbia

Sziasztok!

Ezt a képet Zsuzsa küldte, mivel szerinte tökéletesen passzol a mi Herondale-jainkra. Szerintem is. xDNemzetközi Facebook oldalak


Ezen a képen láthatjátok a Mortal Instruments film hivatalos nemzetközi oldalait. Legalábbis azokat, amelyek eddig létrejöttek. :)

Németország
Franciaország
Szingapúr
Kanada
Mexikó

Már hivatalos a lista - Hősnők viadala

Sziasztok!

Már felkerült a Hősnők viadala TOP16-os listája mindkét kategóriában.

Íme:

Top 16 - YA
 1. Rose (Richelle Mead: Vámpírakadémia)
 2. Clary (Cassandra Clare: A végzet ereklyéi) 
 3. Katniss (Suzanne Collins: Éhezők Viadala) 
 4. Hermione (J.K.Rowling: Harry Potter) 
 5. Nora (Becca Fitzpatrick: Csitt csitt) 
 6. Gwen (Kerstin Gier: Időtlen szerelem sorozat) 
 7. Calla (Andrea Cremer: Nightsade) 
 8. Isabelle (Cassandra Clare: A végzet ereklyéi) 
 9. Brittany (Simone Elkeles: Perfect Chemistry) 
 10. Chloe (Kelley Armstrong: Sötét erő trilógia) 
 11. Beatrice/Tris (Veronica Roth: A beavatott) 
 12. Bella (Stephenie Meyer: Alkonyat)
 13. Dani (Karen Marie Moning: Tündérkrónikák) 
 14. Tessa (Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek) 
 15. Grace (Maggie Stiefvater: Shiver) 
 16. Reni (Leiner Laura: A Szent Johanna gimi)
Top 16 - Felnőttek
 1. Cat (Jeaniene Frost: Cat & Bones, vámpírvadász) 
 2. Mac (Karen Marie Moning: Tündérkrónikák sorozat) 
 3. Elena (Nalini Singh: Angyali vadász) 
 4. Anita Blake (Laurell K. Hamilton: Anita Blake, vámpírvadász)
 5. Vanda/Vándor (Stephenie Meyer: A burok) 
 6. Georgina Kincaid (Richelle Mead: Georgina Kincaid sorozat) 
 7. Merit (Chloe Neill: Chicagoland vámpírjai) 
 8. Faythe Sanders (Rachel Vincent: Kóborok) 
 9. Anja (Gena Showalter: Alvilág Urai) 
 10. Elizabeth (Jane Austen: Büszkeség és balítélet)
 11. Lisbeth (Stieg Larsson: Millennium trilógia) 
 12. Bridget Jones (Helen Fielding: Bridget Jones naplója) 
 13. Sookie (Charlaine Harris: True Blood sorozat) 
 14. Nix (Kersley Cole: Halhatatlanok alkonyat után)
 15. Ana (E.L.James: A szürke ötven árnyalata) 
 16. Mercedes Thompson (Patricia Briggs: Mercedes Thompson sorozat)

További részletek: http://konyvekhaboruja.blogspot.hu/2012/10/hosnok-viadala-2012-top-16.html

Clash of Epic Characters

Sziasztok!

A Hősnők viadalával párhuzamosan zajlik a Clash of Epic Characters. 

A mostani fordulóban Magnus Bane küzd meg a Percy Jackson sorozat Leo Valdezével. 

Itt tudtok szavazni:

2012. október 14., vasárnap

Hősnők viadala

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy három általunk jól ismert hősnő is bejutott a TOP 16-ba a Hősnők viadalán. 

Név szerint:
 • Clary
 • Tessa
 • Isabelle
Amíg a verseny tart, többször fogok róla posztolni, igyekszem a legfrissebb információkat hozni. És lesz kampány is, szóval ne lepődjetek meg rajta, ha kicsit megugrik az ilyen posztok száma. :D

A érintett párbajok a következők lesznek:
Párbajok:
Párbaj #5 (Okt. 23 - 25)
YA: Tessa vs. Nora

Párbaj #6 (Okt. 25 - 27)
YA: Clary vs. Bella

Párbaj #7 (Okt. 27 - 29)
YA: Isabelle vs. Tris

A következő ígéretet teszem, hogy ezzel is ösztönözzelek titeket a szavazásra:

Ha az adott fordulóban továbbjut a hősnőnk, kaptok valami meglepit. :) Szóval szavazásra fel!

Addig is pedig ajánlok még egy Facebook csoportot, ami direkt ezzel a témával foglalkozik:


Teljes cast lista

Sziasztok!

A képes cast lista megosztása után nyilvánvalóan mindenkiben maradt két kérdés: kit játszik Chad Connell és ki az, akinek a fejét levágták?

És kitől is lehetne választ kapni erre a kérdésre, ha nem Martin Moszkowicztól, a mi legkedvesebb producerünktől, aki minden hírt megoszt velünk, és akitől a kép is származik?
Tehát azt egyelőre nem kapunk választ a kérdésünkre. De Martin megígérte, hogy hamarosan érkezik a teljes cast lista, amiből remélhetőleg mindent megtudunk. :)

Jace csajozós dumáiHelló, Jace Wayland vagyok.
Nem vagyok vérfarkas, de érted hajlandó vagyok átváltozni.
Boszorkányfényből készítettek? Mert bevilágítod a világom.
DÉMON VAGY? Mert a szexiséged úgy éget, mint az ő mérgük.
Ma ránéztem egy mangóra. Rád emlékeztetett.
Van olyan, hogy szerelem rúna? Mert akkor te rám rajzoltál egyet.
Semmi kisebb, mint 18 centi? Akkor én vagyok a neked való.
Talán nem vagyok Tündér, de nem hazudok, amikor azt mondom, gyönyörű vagy.
Talán nem vagyok vámpír, de megkóstolnálak.

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets