Blogger Widgets

2012. október 17., szerda

A herceg - Magyar borító

Sziasztok!

Nem emlékszem, hogy feltettem-e már az A herceg magyar borítóját, de most felteszem. (Köszi, Anett!)



És akkor ha már szóba került az A herceg megjelenése, akkor néhány szót róla. 

Többen írtátok már nekem emailben, Facebookon, chaten, mindenfelé, hogy fent van a megjelenés időpontja a Libri oldalán. Igen, ott fent van egy dátum. DE! És ez fontos. Nem véletlenül nem írtam ki pontosabbat dátumot. Nem feltétlen szabad hinni a webshopok oldalán megjelenő időpontoknak. Körülbelüli belövésre jók, de nyilvánvalóan első kézből a kiadó tudja ezt, és ha ők nem tesznek fel napra pontos dátumot, akkor az nem véletlen. A Libri egy nagy kiskereskedelmi hálózat, nyilván érdekük, hogy minél többen rendeljenek tőlük, és ebben segíthet az is, ha pontos dátumot írnak a megjelenéshez. Ettől függetlenül nem tudják garantálni, hogy akkor meg is jelenik a könyv. Mert ez nem rajtuk múlik. Ha pedig nem jelenik meg akkor, szimplán átírják a dátumot. Nem egyszer történt már ilyen. 

Tehát a megjelenés november vége felé várható. De nem vehetjük biztosra a dátumot, ne is vegyétek annak! Pont most történt csúszás az október eleji megjelenésekkel a nyomda miatt, és nagyon sokan kiakadtak miatta. Ezért mondanám mindenkinek, hogy készüljünk fel a legrosszabbra: lehet csúszás. Akármi történhet, ami miatt a könyvek egy-két hetet csúsznak. Ez nem a kiadó hibája. Lehetséges, hogy a nyomda csúszik, vagy a szállítás, vagy valami a raktárban történik. Elég sok dolog jöhet közbe. Azt hiszem, hogy ha valaki fél évet, egy évet várt egy könyvre, egy-két hetet még tud várni, bármilyen kíváncsi is. 

Szóval arra kérek mindenkit a kiadó nevében is, hogy legyetek türelmesek. Persze nem biztos, hogy csúszás lesz, de ha esetleg mégis. Nekik is nyilván érdekük a pontos megjelenés, de sajnos nem mindig tudják megoldani. Adhatnának egy egy hónappal későbbi időpontot is, aztán maximum ülnének két hetet a könyveken, ha mégis időre elkészülnek. Akkor nem lenne csúszás, mégsem lenne jó senkinek. Így pedig bizony van rizikó a dologban. 

Tehát jelen állás szerint az A herceg megjelenési ideje november vége. Napra pontos infót ne várjatok szerintem sem tőlem, sem a kiadótól, legalábbis egy-két héttel a megjelenés előttig semmiképp. 

Ahogy mondani szokás, türelem rózsát terem. Vagyis ezúttal herceget. :D 

1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets