Blogger Widgets

2012. október 15., hétfő

Clockwork Princess - Borító

Sziasztok!

Elkészültek a Clockwork Princess könyv borítói. Íme:


6 megjegyzés:

  1. Igen, igen, de magyarországon i jobban törhetnék magukat, a herceget sem adták még ki, de az elveszett lelkek városát is csak vmikor 2013-ra mondják... Nem igaz, hogy nem volt vele a könyvmolyképzőnek nagyobb haszna, mint mondjuk l. j. smith Éjszaka világa sorozatával, mert az tényleg egy összefüggéstelen dolog, és mégis sorban adják ki... Nem hiszem el őket :/

    VálaszTörlés
  2. Hát, ezzel kapcsolatban pont tudom, hogy nem a kiadó hibája a dolog. Ők ugye ilyenkor kapnak egy hivatalos verziót, ami alapján fordítanak. De csúsztak ezzel a verzióval - külföldön -, ezért Kamper Gergő csak később tudott nekiállni a Clockwork Prince fordításának. Ennek következtében lett ez november, nyomdai csúszás okán előreláthatólag november vége.
    Ennek következtében - mivel Gergő nem tudja egyszerre fordítani a Clockwork Prince-t és a CoLS-t is - a CoLS is csúszik.

    Illetve üzleti szempontból sem rossz döntés kicsit mesterségesen csúsztatni a fordítást, ugyanis a CoHF csak 2014 márciusára várható, ami ugye azt jelenti, hogy egy könyv kimarad. Az eddigi 2 könyv helyett jövőre csak egy jelenik meg. De a csúszással nem lesz üresjárat itthon Cassandra Clare fronton, hiszen jövő év elején megjelenik a CoLS, év végén megjelenhet a Clockwork Princess, ha minden jól megy, és következő évben pedig a TMI befejező kötete.

    VálaszTörlés
  3. úgy látszik nekem minden év márciusa a mumus, idén a hunger games filmet vártam nagyon most meg a CP2.

    egy független kérdés, ha lesz film az ID-ből te Deszy személy szerint kit tudnál elképzelni Will szerepére, csak mert sok helyen Aaron Johnsont vágják be, ami persze nyilván nem jelent semmit, bár ő szerintem is igen jó lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... Igazából én már elég sok mindenkit el tudnék képzelni a sok FanArt miatt, amit láttam. Akár Aaron Johnsont is, bár nekem nem ő a favoritom.
      Igazából amikor elkezdtünk beszélni róla, hogy lesz film belőle, akkor én nagyon úgy képzeltem, hogy Ed Westwick lesz majd Will. Nagyon sokat beszéltek róla akkortájt, és ugye ő is olvassa fel, és ahogy a levelét olvassa...
      Alapból szeretnék szép sötét hajat, és kék szemeket. Ha ez megvan, akkor én már nem fogok panaszkodni szerintem. :D
      De igazából pl. Douglas Booth-t is annyiszor láttam már Fanartokon, hogy most már akár őt is el tudom képzelni.

      Szerintem ha stílusra megfelelőt választanak, akkor nekem már a külső másodlagos. Ebben nekem Jamie volt a nagy tanulság. Nagyon szeretem Jace-nek, pedig abszolút nem így képzeltem el.

      Illetve az is kérdéses, hogy mikor állnak majd neki a filmnek. Elkezdik a Csontváros filmek közben, vagy csak utána... Mert addig azért idősödnek, akiket most szeretnénk, viszont jön egy újabb felnövő generáció, szóval simán lehet, hogy a jövőbeni Will még csak 14-15 éves. :)

      Törlés
  4. Ed Westwick nekem is nagy kedvencem, de én nem tudom elképzelni mint egy 17 éves karakter, szerintem már túl "idős" hozzá. Remélem, ha sikeres lesz a Csontváros akkor minél hamarabb elkezdik forgatni az Angyalt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg fogják őket öregíteni egy kicsit. Lily sem tűnik 15-nek... Szóval szerintem ha lesz ID film, ők is idősebbek lesznek, már csak azért is, mert a viktoriánus korban egy 16-17 éves már sok szempontból felnőttnek számított.
      És amúgy én is nagyon remélem, hogy lesz belőle film.
      De én már annak is örülnék, ha hivatalos lenne, hogy lesz Hamuváros. :D

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets