Blogger Widgets

2013. január 9., szerda

City of Bones Official Illustrated Movie Companion

Sziasztok!

Akik már más fandomoknak is tagjai (voltak), azok nagy eséllyel a címből már tudják, hogy miről is van szó. Twilight példát tudok hozni, na, valami ilyesmi.

Tehát a City of Bones Official Illustrated Movie Companion (Csontváros Hivatalos Illusztrált Filmkézikönyv) megjelenési időpontot kapott! Méghozzá július 9-re várhatjuk, és az Amazon illetve a Barnes and Noble oldalak szerint 128 oldal lesz. (Igen, az én nyáltermelésem is beindult. Ebben már biztos lesz Godfrey kép! ;D)

A hivatalos leírás pedig a könyvhöz, aminek egyelőre borítója még nincs:

Tekintsetek a kulisszák mögé a The Mortal Instruments: City of Bones film készítése kapcsán ezzel a hivatalos kézikönyvvel. Ez a rajongói kedvenc színes fotókat tartalmaz a forgatásról, a tervezők vázlatait, interjúkat a szereplőkkel és a stábbal és még ennél is többet! A forgatókönyv megírásától a szereplők kiválasztásán keresztül a rendező elképzeléséig, ez a könyv kétségtelenül kötelező a kasszasikerre váró film rajongói számára. 

Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én fantáziámat nagyon felpiszkálta ez a leírás. Például kíváncsi leszek, mit írnak majd a szereplőválogatásról, főleg Jamie-ről, mert az azért elég nagy port kavart. Meg a forgatókönyvvel is voltak kavarcok, aki régóta rajongó, az tudja, hogy át kellett írni, mert nagyon nem volt könyvhű. Illetve amikor azt olvastam, hogy lesz interjú a stábbal... Tudom, rossz vagyok, de rögtön felmerült bennem a kérdés: lesz Pajesz Pasi is? xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets