Blogger Widgets

2013. május 20., hétfő

Küzdelem a londoni premierért


Sziasztok!

Cassie tegnap kiírta Twitteren, hogy amennyiben lesz Európában Csontváros premier, az Londonban lesz, már ha lesz. Indított egy kis kampányt, amelynek részeként azt kellett tweetelni, hogy #TMILondonpremiere, amennyiben szeretnénk, hogy legyen Londonban premier. (Messze van, de naná, hogy szeretnénk, nem igaz?)



A kampány hatásos volt, az Árnyvadászok pedig a már megszokott módon lelkesen. Először csak az Egyesült Királyságban, majd az egész világon trend lett a #TMILondonpremiere. 



Cassie ennek megünneplésére tartott egy Q&A-t, erről külön posztban írok mindjárt.

Mindenesetre eddig egyetlen premierben lehetünk biztosak: Los Angelesben biztosan lesz. Ezenkívül pletykálnak róla, hogy Torontóban, ahol a filmet forgatták, szintén tartanak egyet, és Harald beszélt róla, hogy a szülővárosában, Fredrikstadban is mindig tart egyet.

A tweetből már tudhatjuk, hogy Európában nem számíthatunk máshol premierre, csak Londonban, pedig korábban Martin Moszkowicz pedzegetett egy német premiert is. 

A többi kontinensről egyelőre nem szól a fáma.

1 megjegyzés:

  1. Legyen, legyen!! Ne csesszenek ki velem... :-D Már mindent megbeszéltem a főnökömmel, augusztus 19-27-ig Londonban leszek végig, teljesen szabadon... Ott akarok lenni mindenképpen, szóval tutira legyen! :-D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets