Blogger Widgets

2013. május 20., hétfő

JRM Jedi szerepben?


Sziasztok!

Igen, jól olvastátok a címet!

Aki követi az eseményeket, az bizonyára tisztában van vele, hogy a Disney megvásárolta George Lucastól a Star Wars sorozat filmes jogait, és hamarosan érkezik a VII. rész! És ha ez még nem lenne elég, a Disney még több folytatást ígér. Hónapokig folyt a találgatás, hogy vajon ki lesz a rendező, míg végül meglett a szerencsés: J. J. Abrams. 

Ma pedig azt kezdték pletykálni, hogy már meg is van a jelölt az új film egyik főszerepére! Méghozzá nem más, mint a mi Valentine-unk, Jonathan Rhys Meyers!


Egyelőre arról nem szól a fáma, hogy vajon milyen szerepet szánnak Jonathannak, így azt sem tudhatjuk biztosan, hogy vajon Jedi lesz-e, hiszen az eredeti felállásban sem volt minden szereplő az. 

Star Wars rajongók! Mit szóltok?

(A dolog pikantériája egyébként az Árnyvadászok szempontjából, hogy Cassie imádja a Csillagok háborúját, Simon ezért is beszél a sorozatban többször a sorozatról, és emellett ami még viccesebb, hogy néhány más híres főgonosz mellett (Voldemort, Lucifer), Darth Vader volt Valentine alakjának egyik alapja, és több más párhuzam is van a Végzet ereklyéi és a Csillagok háborúja között... [Erről lesz egy külön rovat majd, hasonló, mint a Harry Potteres...])

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets