Blogger Widgets

2013. május 19., vasárnap

Beharangozó kép Cassie új sorozatához


Sziasztok!

Rengetegszer kapja meg a kérdést Cassie, hogy miért nem ír nem Árnyvadászos könyvet is. A válasz pedig mindig ugyanaz: ír.

Méghozzá nem mást, mint a Magisterium sorozatot, amin Holly Blackkel együtt dolgoznak. 

A sorozat öt részes lesz, az első rész, a The Iron Trial  2014-re várhatjuk angolul. Abban is eltér az Árnyvadász sorozattól, hogy nem young adult könyvről beszélünk, hanem middle grade-ről. Ne haragudjatok az angol kifejezésért, de számomra a magyar ifjúsági kissé tág ehhez. Még csak gyerekkönyvnek sem nevezném, mert szerintem minden korosztály számára élvezhető, csakúgy mint a young adult. Szóval én szeretnék megmaradni a middle grade-nél, mindenesetre hasonló jellegű történetre gondoljatok, mint a Harry Potter és a Percy Jackson például, azok esnek ebbe a kategóriába. Valamivel fiatalabb számára szólnak, de nem mesekönyvek. 

A történet:

A tizenkét éves Callum Hunt úgy nőtt fel, hogy három szabályt tökéletesen ismert. Sose bízz egy mágusban! Soha ne menj át egy teszten, amit mágustól kapsz. És soha ne hagyd, hogy egy mágus elvigyen a Magisteriumba. 
Call megszegni készül az össze szabályt. És amikor megteszi, az élete oly módokon változik meg, ahogyan elképzelni sem tudta.


Tehát ehhez a történethez kaptunk egy beharangozó képet. Íme:



További érdekesség, hogy a sorozat filmes jogait már meg is vették, méghozzá ugyanaz a Constantin stúdió, akiknél a Cassie Árnyvadász sorozatainak jogai is vannak. És Cassie-ék ezúttal nem csak a könyvek szerzőjeként lesznek jelen a filmben, hanem executive producerként is, és ők írják a forgatókönyvet is!

1 megjegyzés:

  1. Elolvastam a könyvet, fantasztikus! Egyszer véletlen találtam rá az oldaladra, azóta minden nap, amikor leülök a géphez, akár naponta többször is, azon kapom magam, hogy már megint a te oldaladat nézem. Egyszerűen fantasztikus!

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets