Blogger Widgets

2013. február 7., csütörtök

Nyereményjáték!

Sziasztok!

Na, akkor ígértem a nyereményjátékot, és ha ígéret szép szó...

Tehát, akkor először is a nyeremény:

2 páros jegy a Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények premier előtti vetítésére!

A jegyeket a Pro Video, a Beautiful Creatures és a Csontváros film forgalmazója illetve a Könyvmolyképző Kiadó ajánlotta fel, nekik ezúton is nagyon köszönöm!

Ha esetleg valaki nem tudja, milyen filmről is van szó, itt az előzetes:




Illetve a mozibajárók biztosan találkoztak már a plakáttal is:




Ahogyan a plakáton is láthatjátok, a filmet február 14-től tekinthetitek meg a mozikban. A Beautiful Creatures nyitja tehát az idei YA filmadaptációk sorát, amihez augusztusban csatlakozik majd a Csontváros is. 
A könyvet már magyarul is olvashatjátok, a Könyvmolyképző Kiadó webshopjából meg is rendelhetitek kedvezményesen: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/kami-garcia-margaret-stohl-beautiful-creatures-lenyugozo-teremtmenyek-534 Illetve ugyanitt megtaláljátok a rövid tartalmát is és hosszabb részletet is olvashattok belőle ráhangolódásként. 

És akkor következzen a játék része a dolognak, mert gondolom, már mind kíváncsiak vagytok, mit is kell tenni a jegyekért. :)

Nincs más dolgotok, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre, és a választ a nevetekkel együtt elküldeni nekem a mihoczym@freemail.hu email címre vasárnap délig.

Melyik az a Beautiful Creatures-ben is látható színész, aki ugyanazon a napon ünnepli a születésnapját, mint Jamie Campbell Bower?
a) Alden Ehrenreich 
b) Jeremy Irons
c) Thomas Mann

Segítségül annyit elárulok, hogy - ahogy sokan emlékezhettek is rá - Jamie novemberben ünnepli a születésnapját. ;)

Még annyi információ, ami a vidékieknek rossz hír, hogy a vetítés Budapesten lesz. Kérlek titeket, hogy csak akkor játsszatok, ha tudjátok, hogy tényleg részt tudtok venni a vetítésen!

Pontos infók:
Időpont: 2013. február 12., kedd 19 óra
Helyszín: Budapest 

Eredményhirdetés vasárnap délután-este várható. A nyerteseket emailben is értesítem.
A napokban még várható több bejegyzés is a témában, nehogy elfeledkezzetek róla! ;) És természetesen a nyereményjáték linkjét szabad megosztani Facebookon, Twitteren és más közösségi oldalakon az ismerőseitekkel! :)

4 megjegyzés:

  1. Jo kis nyeremenyjatek , de sajnos en nem vehetek reszt benne mert kulfoldon elek , pedig meg a helyes valaszt is tudom ! :'(

    VálaszTörlés
  2. Hát igen... én se mivel az ország legtávolabbi pontján lakom... :(

    VálaszTörlés
  3. Köszi, örülök, hogy tetszik. És sajnálom, hogy nem vehetsz részt. :( Ismerem érzést, én is gyakran jártam/járok így játékokkal kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  4. Tudom a választ!:) de szögedi vagyok:(

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets