Blogger Widgets

2013. február 4., hétfő

Új Lily Collins film

Sziasztok!

Egészen friss a hír, hogy Lily Collins újabb filmet forgat, amiben nem mással, mint Sam Claflinnal (a másik Hófehérke hercege, a Hunger Games Finnickje) osztoznak majd a főszerepeken. A film címe Love, Rosie lesz, műfaját tekintve romantikus vígjáték. 

Lily Collins alakítja majd Rosie-t, Sam pedig Alex, a legjobb barátja, aki szerelmes a lányba. A történet szerint ők ketten azt tervezik, hogy együtt mennek az egyetemre, de Rosie rájön, hogy egy őrült éjszaka eredményeként terhes a suli legnépszerűbb srácától, és arra biztatja Alexet, hogy menjen nélküle az egyetemre. A következő tizenkét évben az életük megváltozik, de a kötelék kettejük között megmarad.

A film alapja egyébként a Where Rainbows End (magyarul is megjelent: Ahol a szivárvány véget ér) című könyv, amelyet Cecelia Ahern írt. (Őt egyébként már ismerhetitek a filmvilágból is, a P.S. I Love You szerzője is ő.) Bizony, újabb könyvadaptáció Lily neve mellett. :)

A könyv fülszövege a következő:

"Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és egy életre szóló véd- és dacszövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Az izgalmas órai levelezések alatt még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így fogják eltölteni: egymással levelezve… A sors fura szerzet: újra és újra elválasztja egymástól Rosie-t és Alexet, hogy próbára tegye barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket. A gyerekek komoly felnőtté cseperednek: mindketten dolgoznak, házasodnak, gyereket nevelnek, válnak, de az a varázslatos kötelék, ami összekötötte őket, életük minden öröme és bánata közepette megmarad.
Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?"

A filmet a hírek szerint májusban kezdik forgatni. Érdemes megjegyezni, hogy a Constantin Film az egyik felelős érte, és - mily meglepő - Martin Moszkowicz, a Csontváros film producere is érintett, hiszen ennek a filmnek is ő az executive producere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets