Blogger Widgets

2014. március 15., szombat

Új tarotkártyák


Sziasztok!

Fájó szívvel írok az ez alatti poszt fölé, de ha jön a friss, jön a friss. :) 
Mindenesetre ezúton is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, elképesztően jól esett, jelenleg a hátterem is az a kép, amit nekem készítettetek! <3

És akkor következzen a friss!
Újabb tarotkártyákat kaptunk a két Cassandrától:



 

És akkor Cassie magyarázata:

A két penge kártyán Tessa, vakon, Jemmel és Willel az oldalán, a nehéz választásokat képviseli. 
A három penge Cordelia Carstairs a Cortanával (azt hiszem, az írás a másik oldalon van) a csintalanság lehetőségét mutatja, a négy penge pedig James és Lucie Herondale-lal a családi köteléket és a felelősséget.

(Volt néhány eset, ahol egy-egy kártyának többféle verziója is készült. Az eredeti három penge kártyán Tiberius Blackthorn, úgyhogy láthatjátok ezt a verziót is, habár a pakliba nem kerül majd bele.)


Na, és akkor egy kis kiegészítés tőlem:
Aki esetleg nem emlékezne, a Cortana az a tőr, amit Willnek akar adni Jem nagybátyja a történet végén, ők pedig nem fogadják el, mert még lehet gyermeke. Lesz is, az egyikük Cordelia. A dolog érdekessége, hogy itt nála van a Cortana, de tudjuk, hogy mégis a bátyja vonalán öröklődik majd a penge, míg végül a TDA főszereplőjéhez, Emmához kerül. 
Ty kártyáján is van néhány dolog, amit érdemes nézni. Egyrészt a lombikokat és a könyveket. Tyról tudjuk, hogy alapból szereti a tudományos megközelítést és nagy detektívrajongó (éljen, Sherlock!), így ezek a tárgyak nem indokolatlanok körülötte. Másrészt ott egy törött szív, ami nyilván nem ok nélkül került oda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets