Blogger Widgets

2014. augusztus 17., vasárnap

TLH kérdések-válaszok


Sziasztok!

Cassie kapott néhány olyan kérdést, ami a TID-hez és a TLH-hoz kapcsolódik, ezekre adott válaszait hozom most. Elöljáróban: A hercegnő spoiler!

Az első kérdés arra vonatkozott, hogy idősebb korukban Tessa és Will nem vonzottak-e magukra túl sok figyelmet, amiért ennyire nagynak tűnt köztük a korkülönbség.

Cassie válasza:
Tessa mindig elbűvölte magát, hogy idősebbnek tűnjön, ha Willel olyan helyre mentek, ahol sok ember látta őket, akik nem ismerték őket/nem Árnyvadászok. Amikor Árnyvadász eseményről volt szó, akkor nem, ők tudták, hogy ki Tessa.

Fordítom a kérdést is:
Lenne egy kérdésem Jamesszel és Cordeliával kapcsolatban. Azt mondtad Twitteren, hogy a heronstairs lagzi elég váratlan, így lehetséges, hogy ez lesz az a hamis vagy politikai okokból köttetett házasság, amiről beszéltél? A CoHF-ből kiderül, hogy a Castairsek tartoznak a Herondale-eknek valami miatt, lehetséges, hogy ez James és Cordelia házassága? 

Cassie válasza:
Legalább egy hamis/politikai házasság van a TLH-ban. Azt is mondtam, hogy James és Cordelia nem abból az okból házasodnak, amit mindenki gondolna. (Szerintem.) A TLH alatt házasodnak össze, szóval nem mondhatom el, miért, hogy igazi volt-e, hogy meddig tartott, mert ez a könyvben van. A Midnight Heirből tudjuk, hogy James szerelmes... valakibe. Kínos. 


Észrevettem, hogy gyakran beszélsz úgy a TLH szereplőkről, hogy Will és Tessa, Gabriel és Cecily vagy Tatiana vagy Charlotte és Henry és Jem nagybátyjának gyerekei, de soha nem emlegeted Sophie és Gideon gyerekei. Nem volt nekik?

Cassie válasza:
Volt gyerekük. Barbara és Eugenia egy kicsit idősebbek, mint a többiek, ezért nem töltenek annyi időt velük. Thomas viszont fontos szereplő, csak még nem kértem meg Cassandra Jeant, hogy rajzoljon róla képet, de talán kellene. Érdekes lenne képet kapni minden szereplőről is, akit ismerünk - Will, Jem, Cecily, Gabriel stb. - felnőtt korukból, a TLH-ból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets