Blogger Widgets

2014. szeptember 27., szombat

Cassie és a barlangok


Sziasztok!

Előre szólok, a bejegyzés Mennyei tűz városa spoiler, szóval ennek tudatában olvassátok vagy egyelőre ne olvassátok! (Megkapja a CoHF spoiler címkét, úgyhogy vissza fogjátok tudni keresni.)


Cassie azzal kapcsolatban kapott több kérdést is, hogy miért van az, hogy mind Will és Tessa, mind Jace és Clary első szexjelenete egy barlangban játszódott. 

Cassie korábbi válasza:

Nem hiszem, hogy a Herondale-eknek lenne valami furcsa vonzódása a barlangokhoz, hiszen mindkét alkalommal, amikor a Herondale-ek szexuális helyzetbe kerültek a föld alatt, az nem az ő választásuk volt. Tehát nem volt az, hogy azt mondták:
Drágám! MOST OLYAN ÉRZÉSEM VAN! KERESSÜNK EGY BARLANGOT!

Igazából soha össze se kötöttem fejben Jace és Clary föld alatti jelenetét Tessa és Will börtönös jelenetével a hegy mélyén, ahogy az olvasók. Ami szintén azt mutatja, hogy sok minden, ami tudatosnak tűnhet tőlünk íróktól, valójában... nem az.
Úgy értem, lehet, hogy szeretem a barlangokat, hiszem a Magisztérium egésze is egy barlangban játszódik, és ha valaki ilyen helyzetbe kerülne esetleg a jövőben, az is egy BARLANGBAN történne. És volt egy óceánparti barlang a Lady Midnightban, ahol volt némi akció, de kiszedtem a rengeteg barlangos kérdés miatt. Úgy döntöttem, nem akarom, hogy valamiféle barlangperverzként emlékezzenek rám.

Azóta a rajongók rákérdeztek erre a bizonyos jelenetre, mert persze hogy olvasni szeretnénk, mire Cassie mindenkit megnyugtatott, hogy a jelenet maga maradt, csak a helyszín változott. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets