Blogger Widgets

2014. szeptember 26., péntek

Új Bane borító tervek: Mondjatok véleményt!


Sziasztok!

Regi és Balázs már a két új Bane krónikák novellára készülnek. És megint megkértek minket, hogy mondjunk véleményt róluk. 



És a másik:
(a gépelési hibával ne törődjetek, ez természetesen javítva lesz)



Várjuk a véleményeket kommentben! :)

18 megjegyzés:

  1. A színek szerintem nagyon jók, de az első borítón az épületet lecserélném. Lehet, hogy egy romos hotel belsőt kellene rárakni. Nekem ezzel az épülettel kicsit mexikói hangulatú. :D

    VálaszTörlés
  2. Az elsőnek a színei nagyon jók de a kép tényleg nem nagyon passzol, a másodikon a kép jó de volt már egy ilyesmi szín kombináció, én azt lecserélném.Amúgy jók lesznek :))

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik mind a kettő csak egy kivetnivalóm van az pedig az elsőn az épület !!

    VálaszTörlés
  4. Nekem mindkettő nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem sem tetszik az elsőn az épület. A második teljesen jó, a betű színével sincs szerintem semmi baj, az épület lila-pink-nemtudommilyen színéből viszont vissza lehetne venni egy kicsit :)

    VálaszTörlés
  6. Hű, nekem nagyon tetszik mind a kettő! :)

    VálaszTörlés
  7. Bianka véleményével értek egyet! Igazából mindkettő szép, de az elsőn le lehetne cserélni az épületet. Vagy egy romos épületre vagy tényleg, ahogy az első hozzászóló is írta, valami romos hotelbelsőre. A másodiknál a színek valóban túl élénkek és a lila-pink nem igen illik ide... Mondjuk a 3. könyv piros volt, de szerintem nem lenne baj, ha kimondottan bordóra cserélnénk a lilát... Persze, ez egyéni vélemény.

    VálaszTörlés
  8. Nekem is nagyon tetszik mind a kettő, de az előző hozzászólókkal egyet kell értenem, az elsőn az épületet le lehetne cserélni, a másodikon meg akár maradhatna is ez a színösszeállítás csak fordítva (ahol lila ott narancs, ahol narancs ott lila[csak egy picit halványabb]) szerintem.
    U.i.: így is szépek :)

    VálaszTörlés
  9. Az első képen furcsán néznek ki a kábelek, az épületet én is lecserélném. A másodiknak nagyon vad színe van, nekem egyáltalán nem tetszik. Kicsit finomabb árnyalatok is jöhetnének. :)

    VálaszTörlés
  10. Ritka ronda a második színösszeállítása. Bántja a szememet. És bár mindenképp megveszem nekem a 8. és a 10. a legfontosabb a novellák közül ezért remélem lecserélik a színeket egy sokkal szebbre, mert ez így elég ocsmány.

    VálaszTörlés
  11. Sokan írjátok, hogy élénk a másodikon a szín. KHM Végülis Magnusról van szó. Ne nyomjuk el a színeket. Maradjon nyugodtan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magnusnak van ízlése! A másodikat még ő is rusnyának találná.

      Törlés
  12. Jézusooooooom^^ mindkettő nagyon jó, maradjanak!! :))

    VálaszTörlés
  13. Annyira imádom ezeket a borítókat, olyan egyediek. :) Nekem nincs különösebb bajom egyikkel sem.

    VálaszTörlés
  14. Nekem az összes eddigi közül ez a kettő tetszik a legjobban! Viszont nekem itt élénkebbnek tűnnek a színek az előzőeknél, így lehet, hogy nem fognak annyira beleilleni a többi közé (de nekem pontosan a színek miatt tetszik, szóval szerintem maradjanak így!! :))

    VálaszTörlés
  15. Az első úgy, ahogy van tetszik. A másodiknak viszont borzalmas a színe (amúgy az is jó lenne).

    VálaszTörlés
  16. Az első nekem tetszik, a második is szép csak a színe lehetne más :)

    VálaszTörlés
  17. Mindkettő tökéletes, igen még a másodiknak a színösszeállítása is nagyon tetszik!!!!! Én hagynám így és inkább örülnék, hogy mihamarabb olvashatom!!!!!! *.*

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets