Blogger Widgets

2013. december 10., kedd

Színészes versus szereplők - Anett alkotása


Anett több kisebb szösszenetet írt:



Jace és Jamie találkozása

Jace: Úristen, ez meg ki? Idegesítő mondén. És nem néz ki olyan jól, mint én, Clary, ne aggódj, nem foh kettéhasadni a Föld.
Jamie: Mi jól ki fogunk jönni. Ha csinálhatok egy Wrecking Ball-os képet.



Godfrey és Magnus találkozása

Godfrey: Üdvözlöm, Godfre…
Magnus: Helló, Magnus Bane vagyok, ha nem tudnád, és épp a hajam csillámozom a macskám szülinapja alkalmából, ha nem látnád, úgyhogy nem szeretném, ha te zavarnál, legfeljebb Alec, ha nem esett volna le, drága.


Alec és Kevin találkozása

Alec: Ne szólj hozzám. Most szakított velem a nyolcszáz éves boszorkánymester pasim és épp a mindenben hibás vámpírnő vámpírgyilkosával állok szemben ledöbbenve.
Kevin: Neked is helló, csak egy esküvői meghívót akartam adni és egy Wrecking Ball-os képet. Meríts ebből erőt. Szükséged lesz ré, hiszen te egy elátkozott szerelmes vagy.


Robbie és Simon találkozása

Robbie: Gatya, te tökre úgy nézel ki, mint én. Csak neked dögös vámpírfogaid vannak és egy furcsa bandád, amit… nem is tudom… Vértarajossül tojásainak hívnak. Amúgy Robbie vagyok, a legszexibb „vámpírsrác”, igen, még nálad is szexibb.
Simon: Ennek alapján már a mondénok is megtalálták azt a szert, aminek hatására értelmi szintjük egy Falánk démonéra csökken. Ez tetszik.


Clary és Lily találkozása
Clary: Mi túl kedvesek vagyunk ahhoz, hogy ez vicces legyen, nem?
Lily: De. Gyere, elviszlek Cassie-hez.


Madame Dorothea és CCH Pounder találkozása:

Madame Dorothea: *becsapja az ajtót*
CCH Pounder: Ez valahonnan ismerős. Én is örvendek.


Jocelyn és Lena találkozása:

Jocelyn: Üdvözlöm, ön melyik gyerekem akarja kinyírni? Csak mert a fiam ajánlanám.
Lena: Én is üdvözlöm, és csak azért jöttem, hogy kipróbálhassuk, melyikünk tud jobb kacsaszájat produkálni.



Aidan és Luke találkozása

Aidan: Helló, Luke, nemdebár?
Luke: De. Nem tudom, mit akar, de Jocelyn -végre- az enyém, vérfarkasnak az egyik legjobb vagyok és nem szeretem a pástétomot. Viszont örömmel továbbítom a kérését a Tanács felé, ha nincs köze a fentiekhez.


Isabelle és Jemima találkozása

Isabelle: Szörnyen áll neked ez a ruha. És ne aggódj, láttam, hogy néztél Simonra. Méghogy a lányok kedvesek és aranyosak. *előhúzza a korbácsát* Vond le a következtetéseket…
Jemima: Várj! Csak annyit akartam mondani, hogy szerintem nagyon jó vagy. És még jobb lennél, ha a korbácsod helyett a karod fonnád a vállam köré, és elvinnél vásárolni, mondjuk egy új lángszórót.


Valentine és JRM találkozása

Valentine: Gyere, csatlakozz te is a Körhöz, mészároljuk le az árnyvadászokat, szabadítsuk a világra a démonokat, fecskendezzünk démon- és angyalvért ártatlan gyerekekbe, utáltassuk meg magunkat, törjük össze fiatalok szívét, szegjük meg az ígéreteinket, és… asszem, ennyi.
JRM: *csak néz* Ööö… ezt most kihagynám…

3 megjegyzés:

  1. Istenem, ez k*rva jó lett! :D Főleg a Dorotheás.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszett, teljesen máshogy fogtad fel és mindegyik szereplőt megismertették a karakterrel 3-4 sorban. A Lily vs. Clary nagyon tetszett :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Halle, reméltem, hogy nem zavaró ilyen formában XD

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets