Blogger Widgets

2013. december 6., péntek

Megvan a végleges Bane krónikák borító!


Sziasztok!

Éééés, megvan! Ez a hivatalos Bane krónikák borító! Már ami az első részt illeti. A borítót Németh Balázs és Egyed Regina készítették, velük hamarosan interjút is olvashattok az oldalon! Addig is pedig:


Ja, és nagyon úgy néz ki, hogy december 16-án tényleg érkezhet az első kötet.

10 megjegyzés:

  1. Ez akkor olyan lesz, mint az olasz, minden borítónál Magnus egy másik betűje lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olyan lesz. Minden részen lesz egy betű, és változik majd a szín és a háttér is, a történethez illően.

      Törlés
  2. Szerintem ez tök jó lett:-) megvan az a perus hangulata és nem olyan mintha egy életunt ügyvéd akarná vagdosni az ereit. Az nem Magnus volt.

    VálaszTörlés
  3. Nekem sem tetszik. Akkor már inkább a másik! Abban legalább volt valami, ami miatt azt éreztem, "Igen, ez egy Cassie könyv!" De ez nekem olyan kis gagyi. Pedig maga az ötlet tetszik, hogy kirakják a nevet végül, de összességében unalmas, és valami hiányzik róla.

    VálaszTörlés
  4. Nekem csak ez a zöldes árnyalat nem tetszik, de végül is, elég jó. (:

    VálaszTörlés
  5. Engem igazából az érdekel, hogy megjelenjen. Szerintem nem a borító a lényeg, hanem az, ami bele van írva. :)

    VálaszTörlés
  6. Nem mondanám ,hogy tetszik ,de jobb ,mint az előző! Az Olaszba az volt a jobb ,hogy szebben meg lettek csinálva a betűk. Olyan félig 3D-s animációval! De legalább nem az a ferdére sikerült kép 1 borotvamentes hónap után! xD

    VálaszTörlés
  7. őszinte leszek, ha nem tudom hogy mi ez a könyv és hogy mennyire várom tuti elkerülném és ránéznék hogy ez most micsoda?! igen tuddom könyvet nem kéne borító alapján ítélni de mégis az az első amit meglátunk.nem értem hogy erre miért nem kaptunk jogot hogy olyan legyen mint az eredeti.mindegy elhiszem a készítőknek hogy nem volt egyszerű stb. és hogy ahelyett hogy hisztizünk a kinézete miatt örüljünk hogy megjelenik.hát ja mindegy.
    Anna

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets