Blogger Widgets

2013. augusztus 7., szerda

Tévéinterjú Philadelphiából


Sziasztok!

Itt egy újabb tévéinterjú Lilyvel, Jamie-vel és Cassie-vel.




Az elején elmondja a műsorvezető, hogy miről szól a film.
Cassie arról beszél, hogy bevonták a film elkészítésébe: a castingba, a helyszínek elkészítésébe, a kellékekbe... Aztán elmondja, hogy nagyon furcsa volt látni az egészet, el se hitte, hogy tényleg megtörténik, amíg be nem sétált a forgatásra. És Harald, a rendező arra törekedett, hogy minden valóságos legyen, ne csak zöld háttér előtt forgassanak. Így amikor odament, ott volt minden, és hihetetlen volt látni.
Lily arról beszél, hogy már rajongója volt a könyvnek, mielőtt megkapta a szerepet. Aztán Claryről beszél, hogy hűséges, bátor, igazi hősnő, és nagyon jó volt őt eljátszani. Nem esett bele az áldozat szerepébe, hiába történnek körülötte őrült dolgok, és tényleg elhivatott, hogy megtalálja az anyját.
Jamie arról beszél, hogy mindig a jó történetek vonzották, így került a Twilightba és a Harry Potterbe. Nagyon szerencsés volt, hogy ezeken dolgozhatott, és nagyon jó élvezni a támogatást, de tudja, hogy ez nem tart örökké. Úgyhogy most nagyon hálás, hogy ebben a filmben lehet, és itt ülhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets