Blogger Widgets

2013. augusztus 6., kedd

Bane krónikák részlet


Sziasztok!

Magnus győzelme esetére ígértem egy részletet is a legutóbbi Bane krónikák novellából, a Midnight Heirből. Nos, itt is van. 

Anélkül, hogy név lenne benne vagy bármilyen CP2 spoiler, elárulom, ez a bizonyos fiú lesz majd a TLH főszereplője. 


"A fiú egyedül állt, habár a törött üveg körülötte olyan volt, mint a tündöklő tenger, amiben ő a sziget.
– Nem kifejezetten Árnyvadász fegyver – morogta Magnus. – Vagy igen?
Azok az arany szemek csillogó résekké szűkültek, és a hosszú ujjak, amelyek az előbb még a pisztolyt tartották, a kabátja ujjai felé csúsztak, ahol Magnus szerint a legközelebbi pengét tartotta. A keze kissé remegett.
– Béke – tette hozzá Magnus. – Nem jelentek veszélyt. Boszorkánymester vagyok New Yorkból, aki az esetek többségében ártalmatlan.
Hossz szünet következett, ami valahogy veszélyesnek érződött. A fiú szemei olyanok voltak, mint a csillagok, tündöklőek, de semmit nem árultak el az érzelmeiről. Magnus általában jól olvasott az emberekben, de nehéz volt megjósolni, hogy ez a fiú mit fog tenni. Magnus nagyon meglepődött attól, amit a fiú a következő pillanatban mondott.
– Tudom, ki vagy. – A fiú hangja egyáltalán nem olyan volt, mint az arca. Volt benne valami kedvesség. Magnus igyekezett elrejteni a meglepetését, és csendes érdeklődéssel vonta fel a szemöldökét. Nem azért élhetett le háromszáz évet anélkül, hogy ne tanulja meg, hogy ne ugorjon minden csalira.
– Te vagy Magnus Bane."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets