Blogger Widgets

2013. augusztus 9., péntek

Látványterv a Csontvároshoz


Sziasztok!

A Csontváros film storyboard artistja, Naeim Khavari (ő az, aki a filmforgatás előtt látványterveket készít az egyes jelenetekről, hogy hogy is néznek majd ki) megosztott egy képet a Csontvárosról:



A következőt írta:

Most, hogy az előzetesek kijönnek és közeledik a bemutató, arra gondoltam, megoszthatok egy látványtervet a Csontvárosból, amin dolgoztam. Ez a felvétel benne korábban az előzetesben is, úgyhogy gondoltam megmutatom összehasonlításképpen, hogy milyen lett a végső jelenet. Storyboard artistként nagyon jó látni, amikor olyan szerencsés vagy, hogy bekerül az eredeti terved a végső verzióba. Ebben különösen vicces, hogy az utolsó pillanatban készült el, sokszor változott, a forgatás napjáig újra lett tervezve többször is, ezt a verziót a forgatás napján rajzoltuk. (Még soha nem rajzoltam életemben ilyen gyorsan azelőtt.) És az őrült jelenet a végén nagyon jól néz ki, és még az előzetesben is bekerült. Még többet hozok, amint bemutatják a filmet.


A művész Twitteren is írt a filmről, szerinte ez lesz a young adult filmek A sötét lovagja (a második Batman film, ami hatalmas sikert aratott). Alig várja, és úgy, hogy egy harmincas férfi!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets