Blogger Widgets

2013. augusztus 4., vasárnap

B96 interjú


Sziasztok!

Lily, Kevin és Jamie rádióinterjút is adtak a Mall Tour során.

A videókat meg a fordításokat a tovább után találjátok!








A riporter kérdezi, hogy mi is ez tulajdonképpen, fantasy, kaland vagy mi. Erre Kevin mondja, hogy ez Lily kérdése, aki válaszol is rá. Elmeséli, nagyjából miről szól.
A következő kérdés, hogy ismerték-e a könyvet, mire Kevin elmondja, hogy Lily nagy rajongó volt, ő csak a forgatókönyvet olvasta, a könyvet addig nem, amíg el nem kezdték. Aztán hozzáteszi, hogy mindjárt mennek is forgatni a második részt, mire a riporter csajszi teljesen meglepődik, nem akarja elhinni, hogy máris zöld utat kapott.
Aztán arról beszélnek, hogy az emberek nagyon izgatottak, amennyire látják a Mall Touron meg a Comic Conon, de már látták a filmet, és egy jó film lett.
A riporter elmondja, hogy van egy ismerőse, aki egy harmincas pasi, és azt mondja, szerinte jól néz ki a film. Kevin is elmondja, hogy ő 28, és neki is, tele van akcióval, nem gagyi harcjelenetek vannak, voltak, akik kaszkadőrjeleneteket irányították, ők is csinálták, edzettek rá sokat. Szóval a filmet a pasik is szeretni fogják.
Aztán elmondja Kevin, hogy Jamie csinált egy szaltót. Jamie végre megszólal, elmondja, hogy tényleg szerette volna maga csinálni. Csak egy jelenet volt, amit nem ő csinált, ha jól értem, Jace-t áthajítják egy asztalon, és azt Jeff, a kaszkadőre csinálta, és nem volt szép. Aztán elmondja, hogy ha Jeff hallgatja, akkor szereti és köszöni. És egyébként hónapokig edzett a film előtt, úgyhogy tényleg nagyon komolyan vette.
Lily elmondja, hogy nagyon szereti, hogy Clary végig a srácokkal lehet. Belekerül ebbe az őrült világba, mégis megmarad önmagának, és harcol, magabiztos, és részt vesz, nem áldozat.
A legnehezebb az volt, hogy magassarkú csizmában kellett lépést tartania a többiekkel.
Jamie hozzáteszi, hogy együtt edzettek, együtt izzadtak, úgyhogy tényleg látták egymást a legrosszabb állapotban.




Aztán elmondják, hogy a találkozón egy lány elájult Jamie előtt. Kevin elmondja, hogy Jamie ilyen hatással van a nőkre. xD  Jamie elmondja, hogy szerepelt egy kis független filmben, a New Moonban xD, és volt egy játékuk, hogy ki tud több rajongót megríkatni csak azzal, hogy kedvesen viselkednek. És lehet, hogy ezzel most kicsit túl messzire ment. Lily elmondja, hogy a lány elment mellette, elment Kevin mellett, ment Jamie-hez. Kevin elmondja, hogy aláírta a poszterét, és még csak nem is nagyon nézett rá, csak Jamie-t figyelte. Nem hiszi, hogy egyáltalán lélegzett, amikor odaért Jamie-hez. A riporter kérdezi Jamie-t, hogy milyen érzés ez neki, hogy ilyen hatással van rájuk, mire Jamie elmondja, hogy nem is tudott ezzel foglalkozni, csak azzal, hogy jól van-e a lány. Egyébként meg félelmetes látni elájulni bárkit. Hizelgő-e? Nem, bűntudata van. Azt kérdezi a riporter, hogy melyik a legtöbbet feltett kérdés, amit már annyiszor hallottak, hogy unják. Mire Kevin elmondja, hogy tegnap kérte valaki, hogy "adja el neki a filmet", Lily is beszáll, hogy tőle is kérdezték, hogy meg tudja-e őket győzni, hogy vegyenek jegyet rá. 
Aztán a riporter megdicséri Lily szemöldökét, mire Lily elmeséli, hogy sok rajongó kérte, hogy megérintheti-e, ő meg igent mondott, mert ez volt a valaha volt legfurább kérés. Mire Kevin és Jamie megjegyzik, hogy szerencsét hoz. Aztán szóba kerül, hogy van egy Twitter oldal is a szemöldökéről. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets