Blogger Widgets

2013. április 5., péntek

Ne feledkezzetek meg róluk!

Sziasztok!

Szeretnélek emlékeztetni titeket két "versenyre" és a mi kis petíciónkra is. 


Először is ne feledkezzetek meg róla, hogy Lily a Csontvárossal versenyben van 2013 nyarának Teen Badass címéért, és jelenleg nem vezet, úgyhogy szavazzatok rá! Ez az első jelölés, ami IMDb-n felkerült a filmhez, és nagyon jó lenne, ha a Nomination Wonra változhatna, és ne felejtsétek el azt sem, hogy a díjat az MTV Movie Awardson adják át! Ez a győzelem lehetne az első egy remélhetőleg hosszú sorban, és mivel azt a díjátadót nagyon sokan nézik, reklám szempontjából sem lenne utolsó! Márpedig törekednünk kell rá, hogy a filmet minél többen megismerjék és megnézzék, mert KELL a folytatás! ITT SZAVAZHATTOK!




A második dolog, hogy tart a Libri Aranykönyv szavazás, és két Cassandra Clare könyv is versenyben van, egészen pontosan Az angyal és A herceg, szóval ajánljátok őket! Nyerni is lehet vele. ITT SZAVAZHATTOK!

  

És akkor végül, de nem utolsó sorban ne felejtsétek el a mi kis petíciónkat sem, aminek a célja, hogy a Csontváros film felirattal menjen a mozikban (vagy legalább azt sikerüljön elérni, hogy bizonyos helyeken menjen felirattal is). A petíciót akár a nevetek elrejtésével is aláírhatjátok! ITT ÍRHATJÁTOK ALÁ!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets