Blogger Widgets

2013. április 2., kedd

Adam Lambert a zenék között?

Sziasztok!

Bizony, a napot rögtön egy ilyen hírrel indítjuk, bár hírnek még nem annyira lehet nevezni, inkább csak
gyanú.

Nem is olyan régen írtam róla, hogy nagy esély van rá, hogy a 30 Seconds To Mars Csontváros zene lesz, mert a film hivatalos Twitter oldala gyakorlatilag csak a film készítőit (stábot és színészeket), Cassandra Clare-t és a kiadót, néhány rajongói oldalt és nagy showműsorokat és hírportálokat követ, utóbbi kettőt nyilván a marketing miatt. Ez alól egy kivétel volt: Jared Leto, aki az együttes frontembere, ugyanis a Csontváros őt is követi. Ráadásul a banda bejelentette, hogy lesz egy City of Angels című daluk. Ez a kettő együtt meglehetősen gyanús.

A napokban azonban újabb zenészt kezdtek el követni, akinek tulajdonképpen semmi köze nem lenne a filmhez, hacsak nem zenét szolgáltat. Ő pedig nem más, mint Adam Lambert. 

Adam Lambertet nagyon sokan szerették volna annak idején Magnusnak, még mielőtt mindenki számára nyilvánvalóvá vált volna, hogy Magnus ázsiai, és ez a filmben sem fog változni. Viszont lehetséges, hogy a rajongói legalább majd annak örülhetnek, hogy a zenéjét hallhatják a filmben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets