Blogger Widgets

2013. április 2., kedd

Kevin Zegers interjú a WonderConról

Sziasztok!

Újabb interjú a WonderConról, ezúttel Kevin Zegersszel. Összefoglaló a videó alatt.




A ripoerter elmondja, hogy beszélt Jamie-vel, és azt mondta, hogy Kevin brit kiejtésed jobb, mint az övé. Mire Kevin nevet, és elmondja, hogy igen, brit kiejtéssel kellett beszélnie, el is feledkezett róla, de imád mindenféle akcentusokkal beszélni (egyébként ezt már korábban is mondta, a belfasti a kedvence - Deszy), mert jobban el tudja különíteni, hogy mikor szórakoznak és mikor dolgoznak. Szerinte könnyebb is akcentussal dolgozni, mint anélkül. Aztán megkérdezi a riporter, hogy de nem nehezebb-e így a színészkedésre koncentrálni, Kevin pedig elmondja, hogy ez szerinte olyan dolog, amit vagy szeretsz vagy nem, régebben dolgoznia kellett rajta, de most már megszokta. És nem szabad gondolkozni rajta, mert akkor állandóan csak azon jár az agyad, hogy ez most jól hangzott-e. Inkább az akcentus legyen kicsit rosszabb, mint a jelenet. De Kevin szerint működött, és ha Jamie-nek tetszett, aki brit, akkor valószínűleg nem lett rossz. 
Melyik volt a legkimerítőbb jelenet vagy nap a forgatáson. Kevin elmondja, hogy ez a Hotel Dumort jelenet tele volt harcjelenetekkel, két hétig forgatták, fizikailag nagyon kimerítő volt. Ez egy nagyon jó film, ezért soha nem vágyott haza a forgatásról túlságosan, de fizikailag tényleg kimerült a végére. És a levegő sem volt a legjobb a helyiségben, ahol forgattak, úgyhogy a végére már az is sok volt.
Ha Árnyvadász vagy Alvilági lehetne, mit választana? Kevin az válaszolja, hogy Árnyvadászt játszott, szóval azt választaná. 
Mi volt a kedvenc fegyvere? Kevin azt mondja, hogy használta is, úgy néz ki, mint egy gumibot, és a két végén tőr van, és vámpírokat öl vele, tök jó forgatni, jól néz ki, és mivel sokat használta, eléggé hozzá is szokott. (Ezt látni az előzetesben is - Deszy) 
Ahogy Jamie-től, Kevintől is megkérdezik, hogy voltak-e a csínyek, megviccelések a forgatáson. Kevin azt válaszolja, hogy amikor fáradt vagy, akkor mindenből hülyeség lesz, úgyhogy sok ilyesmi volt. Sokszor volt olyan, hogy ültek a bőr ruhákban, egymásra néztek, és azon poénkodtak, hogy hogy néznek ki. 
Aztán a meghallgatásról kérdezi a riporter. Épp máshol forgatott filmet, és hallotta, hogy még nem kelt el a szerep, úgyhogy Torontóba utazott, hogy Harald megnézze, igazából az egész két nap alatt történt, onnantól, hogy hallotta, hogy még nyitott a szerep, odáig, hogy megkapta. És aztán kb. egy hét alatt befejezte a filmet, amit forgatott, és ment próbálni erre.

1 megjegyzés:

  1. Azért én megkérdeztem volna tőle h milyen volt Godfrey. =)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets