Blogger Widgets

2013. augusztus 17., szombat

Visszatekintés - Simon


Sziasztok!

Eljött a második visszatekintés ideje, ezúttal azt nézzük meg, kik voltak esélyesek Simon szerepére!

Simon szerepével kapcsolatban az az érdekes, hogy tulajdonképpen kevés ember neve merült fel komolyan. Persze a fanartokhoz már korábban is felhasználtak színészeket, de igazából komolyabban csak két színész neve keringett a levegőben. Nézzük, kik ők!


Kristofer Turner


Kristofer Turnert már említettem tegnap, ha nem is név szerint. Ő ugyanis az, aki a Segítség, sztár lettem! című sorozatban, amiből sokan szerették volna a főszereplőt Clary szerepében látni. Abban a sorozatban Kristofer Turner alakította a legjobb barátot, aki - meglepetés! - bele volt zúgva a főszereplőbe. Szóval igen, eléggé Simonos a helyzete, és ahogy a képen láthatjátok, még a szemüveg is stimmelt. 
Azonban érdemes megjegyezni, hogy azóta a színész nem teljesen így néz ki, hiszen mára már túl van a 30-on.


Logan Lerman


Logan Lerman nevét valószínűleg a legtöbben már ismeritek, hiszen az utóbbi időben több filmben is szerepelt, amelyek meglehetősen népszerűek voltak, többek között ő alakítja a címszereplőt a Percy Jackson filmekben. 
Az ő neve volt talán az, ami a leginkább a levegőben keringett, amikor Simon szóba került. Ráadásul addigra, mire Simon castingjára sor került, Lily már biztos választás volt, és ő már forgatott is együtt Logannel. A hírek szerint valóban tárgyalt is a szerepről, a TMI Source oldal még írt is róla, hogy ő lehet a befutó. Cassie elmondta, hogy adott egy listát a Constantinnak, amelyen olyan színészek neve szerepelt, akiket el tudna képzelni Simon szerepére, és Logan a listán szerepelt. 
Később Cassie bejelentette, hogy Logan semmiképp sem lesz Simon, mert nem is ér rá, pont a Percy Jackson második részének forgatásai miatt. 


Robert Sheehan


Robert Sheehan neve szinte fel sem merült a rajongók körében, mint esélyesé, bár ebben nyilván az is közrejátszott, hogy nem amerikai. 
Amikor kiderült, hogy ő lesz Simon, az szinte derült égből villámcsapásként hatott. Eléggé megosztotta a rajongókat, sokan nem látták a göndör fürtök mögött Clary legjobb barátját, és nyilván az is kételkedésre adott okot, hogy nem ismerték a színészi képességeit.
Hamar kiderült azonban, hogy a Misfits-ben zseniálisat alakított, és Cassie is elárulta, hogy miután ebben a sorozatban látta, ő maga kérte Simonnak. Akkor a castingosok még nem voltak biztosak a dologban, ezért Jamie és Lily tesztfelvételeken vettek részt vele, de ezután már nem is lehetett kérdés: Robert lesz Simon.
Érdekességként a poszt, amiben Cassie bejelentette a hírt: http://cassandraclare.tumblr.com/post/26996750246/casting-news-simon

1 megjegyzés:

  1. Yes, yes, yes. Robbie-t már a Killing Bonoban és a Misfitsben is szerettem, annyira örültem, amikor megtudtam, hogy ő lesz Simon. Egyik legjobb választás, feldobja a castot az biztos. Nagyon aranyos és különc, több ilyen kellene. :D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets