Blogger Widgets

2013. augusztus 16., péntek

Nyereményjáték fanfictioníróknak


Sziasztok!

Itt az egyik nyereményjáték leírása, amit ígértem:


Fanfiction kampány

Soha nem titkoltam, hogy a fanfictionök világa közel áll hozzám, mivel én magam is írok ilyen történeteket.
Meggyőződésem, hogy ahhoz, hogy egy ilyen sorozat igazán sikeres legyen, szükség van a témában írt fanfic történetekre. A dolog ugyanis oda-vissza működik: a népszerű sorozatokból fanficek születnek, így ez is afféle mérője annak, hogy mennyire jó és sikeres egy sorozat, tehát a siker nyomán érkeznek a történetek. Másrészt viszont a fanficek olvasása tovább növelheti a rajongók rajongását, segít, hogy a könyvek, filmek közötti szünetekben is a világban maradhassunk, szeretett karaktereinkkel.
Különösen érdekes téma ez a mi fandomunkban, hiszen maga Cassandra Clare is fanfictioníróként kezdte.

Tehát arra szeretnélek biztatni titeket, hogy a filmig hátralévő időszakban (és természetesen ha van kedvetek, utána is) írjatok fanfictionöket, amelyek az Árnyvadász világban játszódnak! Most főleg TMI fanfictionökre gondolok, de bármilyen Árnyvadász történetnek nagyon örülök!

A játékban max. 15 történettel tudtok majd részt venni, ennyit írhattok majd be a nyereményjátékba, ahol minden történet (de nem minden fejezet!) külön-külön bekerül a kalapba, azaz ha minden nap írtok a Csontvárosról egy-egy fanficet, akkor minden nap újra bekerültök. Viszont a 15 fölötti történetek - bár a nyereményjátékban nem vesznek részt - is megosztásra kerülnek az oldalon!

Ha esetleg nem lenne ötletetek, akkor még mindig megnézhetitek az előzetest, hátha ihletet nyertek:






Figyelem! A játékban csak új történetek vesznek részt, tehát 2013. augusztus 15. után íródtak! Viszont nem ragaszkodom ahhoz, hogy a történetek saját blogon kapjanak helyet! Bármilyen oldalról származhat a link, nagyobb fanfices portálokról is, pl. Merengő vagy fanfiction.net

A fanficírók munkája nem marad jutalom nélkül, 1 darab Csontváros filmes pólót sorsolok majd ki azok között, akik részt vesznek a játékban! Ezeket a Csontváros film forgalmazója, a Pro Video ajánlotta fel nekünk, nekik ezúton is nagyon szépen köszönöm!


A fanficírók természetesen magánszemélyként is részt vehetnek a játékban, azaz a többi nyereményjátékban is indulhatnak, viszont amennyiben fanfictionökkel foglalkozó blogot működtetnek, fanfiction történetes poszttal csak a fanfictionös nyereményjátékban indulhatnak! 

És hogy a linkeket hová is kell beilleszteni?

A Rafflecoptert gondolom, a legtöbben már ismeritek. A feladat a következő lesz: a Rafflecopter dobozban kell majd beilleszteni az egyes posztok linkjét a megadott sorba. Ezt minden nap megismételhetitek majd, azaz minden nap beilleszthettek egy ÚJ linket! Ugyanazt a történetet nem fogadom el többször!

Két kötelező mező van csak, amit mindenkinek teljesítenie kell, mielőtt a linkeket felviszi: lájkolni kell az Árnyvadászok Facebook oldalát illetve a film forgalmazójának, a Pro Videonak a Facebook oldalát.

Remélem, a leírás nem lett túl bonyolult, de ha esetleg mégis, nyugodtan kérdezzetek, válaszolok!

A Rafflecopter:

a Rafflecopter giveaway

3 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Én azon szerencsések közé tartozom, akik még nem használtak Rafflecoptert... és nem tudom, hogy megkaptad-e a linket. Meg tudnád mondani nekem? Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Így, hogy nem tudom, pontosan milyen linket, nem tudom megmondani. :) Írd meg milyen linket, vagy hogy milyen névvel vagy e-mail címmel küldted elvileg, és akkor utána tudok nézni.

      Törlés
  2. Szia!
    itsdiamondlife.blogspot.hu-s volt a link :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets