Blogger Widgets

2013. augusztus 14., szerda

Újabb infók a hazai Csontváros premierről


Sziasztok!


Sokan sokfélét kérdeztek a Csontváros vetítésével kapcsolatban, néhány alapvető infót hozok ezzel kapcsolatban. Írtam a Pro Video-nak, ezek a hírek tőlük származnak, ennél többet én sem tudok mondani, mert nem tudom a válaszokat.

1. Hol fogják játszani?
Idézem a választ:
"Még készül a végleges lista, tart a mozikkal az egyeztetés, de amint megvan a hivatalos lista küldjük neked. Ez már a napokban várható."
Tehát amint lesz végleges listám, közzéteszem az oldalon, addig legyetek kicsit türelemmel, és nézzétek meg, nincs-e esetleg már infó róla. Az alábbi két posztban írtam már azzal kapcsolatban, hol várható már 22-én vetítés: http://www.vegzetereklyei.net/2013/08/premier-elotti-vetitesek-hol.html és http://www.vegzetereklyei.net/2013/08/tovabbi-premier-elotti-hirek.html

2. Pénzért lehet majd venni a jegyeket vagy nyerni lehet őket?
Pénzért lehet rájuk venni, ugyanúgy, ahogy a "normális" előadásokra szoktátok.

3. Mikortól lehet jegyeket venni?
Megint csak idézem a választ: "Azt mi sajnos nem tudjuk, hogy a mozik mikor kezdik a jegyek értékesítését, ez minden mozinál más, itt az adott mozit kellene megkeresnetek, hogy mikortól lehet jegyet venni az előadásokra."

4. Mennyibe kerülnek majd a jegyek?
Bár konkrét információm nincs róla, én azt mondanám, hogy rendes jegyárban lesznek majd kaphatóak, tehát amennyibe az adott moziban általában a filmek kerülnek.  

Ha van újabb infóm, hozom! 

1 megjegyzés:

  1. A Cinema City oldalán a premiert megelőző kedden este lehet általában jegyet foglalni. :) Tehát ha adják augusztus 22-től is, akkor jövő hét kedden este. ;)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets