Blogger Widgets

2013. augusztus 16., péntek

Nyereményjáték bloggereknek


Sziasztok!

Itt az egyik nyereményjáték leírása, amit ígértem:


Blogger kampány

Szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy amennyiben blogja van, írjon a Csontvárosról!
Ezt nem úgy értem, hogy alakuljon rajongói oldallá, és ossza meg a rengeteg hírt, ami érkezik. Hiszen erre itt van ez a blog is.
Viszont szinte kimeríthetetlen azoknak a dolgoknak a száma, amelyekről írni lehet a Csontvárossal kapcsolatban egy-egy cikk erejéig! Könyves blogok esetében ez akár egy egyszerű értékelés is lehet a könyvről, amelynek a végén szót ejtetek arról, hogy hamarosan érkezik a film! Vagy akár azokról a témákról is írhattok saját posztot, amelyekről én fogok a napokban! 
Vagy itt van néhány ötlet:
- Mik azok a dolgok, amiket nagyon szeretnétek viszontlátni a filmben?
- Miért szeretitek a Csontvárost?
- Miért más a Csontváros, mint az eddigi YA adaptációk?
- Miért nem a Csontváros az új Twilight?
- Felirat - Folyik a petíció a feliratos filmekért, mi pedig megkaptuk, mert kértük!
- Miért jó ebbe a fandomba tartozni?
- Miket köszönhetsz már most az Árnyvadászoknak?
- Cikk Cassandra Clare-ről
- Akár az Árnyvadász oldalról is írhattok ;)

Ha esetleg nem lenne ötletetek, akkor még mindig megnézhetitek az előzetest, hátha ihletet nyertek:




A kampány ideje alatt minden nap összegyűjtöm az aznap született blogbejegyzések linkjeit egy külön posztban, amelyet megosztok itt, az Árnyvadász oldalon, tehát ez a bloggereknek is jó lehetőség, hogy növeljék blogjuk látogatottságát.

Két feltételem van: a nyereményjátékban nem vehetnek a bloggerek olyan poszttal, amelyet én írtam a kampány ideje alatt, ők pedig átmásolták. Ez megengedett, de a nyereményjátékban nem vesznek részt az ilyen posztok! Illetve van egy bizonyos hosszúság, amit elvárok. Nem kell oldalakra gondolni, de azért jól kidolgozott, átgondolt, ne két sor hosszúságú poszt legyen!

Figyelem! A játékban csak új posztok vesznek részt, tehát 2013. augusztus 15. után íródtak!

A bloggerek munkája nem marad jutalom nélkül, 2 darab Csontváros filmes pólót sorsolok majd ki azok között a bloggerek között, akik részt vesznek a játékban! Ezeket a Csontváros film forgalmazója, a Pro Video ajánlotta fel nekünk, nekik ezúton is nagyon szépen köszönöm!

A játékban max. 15 poszttal tudtok majd részt venni, ennyit írhattok majd be a nyereményjátékba, ahol minden poszt külön-külön bekerül a kalapba, azaz ha minden nap írtok a Csontvárosról egy-egy posztot, akkor minden nap újra bekerültök. Viszont a 15 fölötti posztok - bár a nyereményjátékban nem vesznek részt - is megosztásra kerülnek az oldalon!

A bloggerek természetesen magánszemélyként is részt vehetnek a játékban, azaz a többi nyereményjátékban is indulhatnak, viszont amennyiben fanfictionökkel foglalkozó blogot működtetnek, fanfiction történetes poszttal csak a fanfictionös nyereményjátékban indulhatnak! 

És hogy a linkeket hová is kell beilleszteni?

A Rafflecoptert gondolom, a legtöbben már ismeritek. A feladat a következő lesz: a Rafflecopter dobozban kell majd beilleszteni az egyes posztok linkjét a megadott sorba. Ezt minden nap megismételhetitek majd, azaz minden nap beilleszthettek egy ÚJ linket! Ugyanazt a posztot nem fogadom el többször!
A dolog bizalmi alapon működik, nagyon szépen kérek mindenkit, hogy egyrészt tényleg csak a saját blogjában saját maga által posztolt bejegyzések linkjét hozza, illetve legyünk becsületesek, és ne másoljuk egymáséit!
Két kötelező mező van csak, amit mindenkinek teljesítenie kell, mielőtt a linkeket felviszi: lájkolni kell az Árnyvadászok Facebook oldalát illetve a film forgalmazójának, a Pro Videonak a Facebook oldalát.

Remélem, a leírás nem lett túl bonyolult, de ha esetleg mégis, nyugodtan kérdezzetek, válaszolok!



a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets