Blogger Widgets

2013. augusztus 16., péntek

Visszatekintés - Clary


Sziasztok!

Ígértem, hogy hozok egy kis visszatekintést az egyes szereplőkkel kapcsolatosan. Kiknek a neve merült fel a rajongók körében az egyes szerepekre?

Az első rész a főszereplőnké, Claryé.

Clary szerepéhez a kulcsot a vörös haja jelentette. A rajongók nagy része belevetette magát a keresgélésbe a vörös üstökkel rendelkező színésznők sorába.

Nézzünk néhány olyan színésznőt, akinek a neve felmerült:

Alexz Johnson


Alexz Johnsont a legtöbben a Segítség, sztár lettem! című sorozatból ismerhetik, amelyben ő alakította a főhősnőt. Amellett, hogy stimmelt a vörös haja, a sorozatban egy elég vagány csajt alakított, egyedi stílussal, és ezt sokan tudták azonosítani Claryvel. További érdekesség, hogy a sorozatban a legjobb barátját alakító színészt sokan akarták Simonnak, de róla majd Simon posztjában.

Emma Stone


Emma Stone-t nem hiszem, hogy be kell mutatnom, mostanság a legsikeresebb színésznők között tartják számon, többek között a Pókemberben és az Oscar-díjas A segítség című filmben szerepelt. Akkoriban, amikor a neve felmerült, még kevésbé volt sikeres, viszont a vörös hajáról már akkor is sokan ismerték.

Molly Quinn


Molly Quinnt a legtöbben valószínűleg a Castle című sorozatból ismerik. Megvan a vörös haja, ráadásul természetes vörös, így nem csoda, hogy felmerült a neve. Bár nem ő lett Clary, érdekesség, hogy mégis van kapcsolata a TMI sorozattal: ő olvasta fel a Bukott angyalok városa hangoskönyvet. 


Emma Roberts



Emma Roberts, Julia Roberts unokahúga már a maga jogán is kivívta, hogy ismerjék a nevét színésznőként. Ráadásul adta magát a választás, hiszen sokan Alex Pettyfert szerették volna Jace-nek, Emma Roberts pedig az ő partnereként már bizonyított a Vadócka című filmben, ráadásul a való életben is jártak egymással.

Lily Collins


A film castingosai nem is rugaszkodtak el igazán a rajongók kívánságától, amikor Lilyt választották Clary szerepére. A neve ugyanis már korábban felmerült a rajongók körében, és számos fanarton ő volt Clary. Lilynek akkoriban az életben is vörös volt a haja, nem olyan vörös, mint amilyen végül Clary haja lett a filmben, hanem répavörös. Ráadásul készült egy fotósorozat róla, ezeken a képeken a haja nem csak vörös, de még göndör/hullámos is, mint amilyen Claryé a könyvben. Cassie-nek volt egy listája a honlapján, amelyen olyan színészek, modellek képeit gyűjtötte össze, akiket el tudna képzelni a szereplőinek. És igen, Lily képe volt Clarynél.

Ha eltekintünk a rajongói várakozásoktól, Lily nevén kívül senki más neve nem szivárgott ki, hogy esélyes lett volna Clary szerepére.

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets