Blogger Widgets

2013. augusztus 17., szombat

Interjú Lilyvel, Jamie-vel és Kevinnel


Sziasztok!

Itt egy újabb interjú!




Az első kérdés az, hogy a való világban élő színészek közül szerintük kinek van a legnagyobb esélye arra, hogy titokban Árnyvadász. Kevin szerint Daniel Day Lewis, és Lily és Jamie egyetértenek. Jamie Rosie O'Donnellt, ha jól értem, Lily pedig Justin Biebert mondja. xD Aztán amikor a riporter mondja, hogy akkor őket most begyűjtik, azon nevetnek, hogy milyen lesz Rosie és Justin Bieber egy szobában. xD
A következő kérdés, hogy ha egy szerelmi háromszögbe kerülne, a színészek szerint mit kellene csinálnia, hogy ő jöjjön ki nyertesen. Jamie azt mondja, hogy jó a haja, úgyhogy arra kéne építeni, Lily meg Kevin meg azt mondják, hogy jól öltözik. Kevin szerint csak legyen önmaga, Lily pedig azt mondja, hogy próbálja másolni a lány viselkedését, Jace és Clary is valami ilyesmit csinálnak, ide-oda dobálnak egymásra dolgokat. 
Ha 24 órára láthatatlanok lehetnének, mit csinálnának. Jamie azt mondja, hogy valószínűleg valami szörnyűt, Lily mondja rá, hogy meztelenül futkosna az utcán, mire Jamie azt mondja, hogy azt egyébként is megteheti, és már meg is tette. xD Talán meglesne pár politikust, mit csinálnak a magánéletükben. 
Mindenképpen vannak változtatások az adaptációkban, mi az a változtatás a karakterükben, amitől a legjobban félnek, hogy reagálnak majd rá a rajongók. Kevin szerint minden karakter esszenciája megmaradt, ezt nem változtathatják meg, és amíg ez megvan, addig nincs gond.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets