Blogger Widgets

2013. augusztus 15., csütörtök

Kevin Zegers interjú


Sziasztok!

Itt egy hosszabb interjú Keivn Zegersszel (Alec) a Comic Conról.




Először a meghallgatásokról beszélnek. Kevin elmondja, hogy egy másik filmet forgatott, amikor megkapta a forgatókönyvet, egy szombaton odarepült, hogy találkozzon Haralddal, ők meg már előkészültek a filmre, beszélgettek, felolvasott két jelenetet, aztán már vitték is a jelmeztervezőkhöz. Szóval kicsit furcsa volt. Amikor odament, még nem olvasta a könyvet, a forgatókönyvet olvasta a repülőn. És ugyanúgy gondolkoztak a szereplőről Haralddal, és szerinte már egy ideje fontolgatták a szerepre, azért kaphatta meg ilyen gyorsan.
Próbált felkészülni a szerepre úgy, hogy mire a forgatásra megy, meglegyen a fejében a karakter. Elég magabiztos volt, nem is önmagával kapcsolatban, hanem azzal, hogy azt kapják majd összességében, amire szükségük volt. Mert ha valami nem működött, nem sikerült felvenni elsőre, tudta, hogy ott vannak a többiek, és átbeszélhetik, hogy mi nem jó, és min kell változtatni. Olyan volt a forgatás, mintha egy független filmet forgattak volna, miközben megvolt benne az az érzés is, hogy egy nagy film készül.
Jamie azt mondta a riporternek, hogy volt improvizáció is, ami annyira nem megszokott. Kevin elmondja, hogy igen, volt, mert egyszerűen csak egy jó filmet akartak összehozni. Ha volt egy jelenet, amiben valamiből több kellett vagy kevesebb, akkor Harald nem akadályozta őket, nem mondta, hogy márpedig így kell csinálnotok.
Aztán arról beszélnek, hogy kicsit hasonlítanak a karaktereikre: Jamie, Lily erős, Robbie vicces, ő pedig kicsit idősebb, mint ahogy Alec is. A szereplők hasonlítanak is rájuk, például Jamie a legjobb barátja, és nem kellett ezen problémázniuk, Lily pedig olyan neki, mint egy húg. Nagyon jó, hogy mind ugyanúgy gondolkoztak.
A Comic Conról elmondja, hogy hihetetlen, hogy 6000 ember vár rájuk, de a legfurcsább számára, hogy egy magánrepülőn hozták ide. Ha valakinek beöltözne a Comic Conon, akkor azt Thor lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets