Blogger Widgets

2013. augusztus 17., szombat

ScreenSlam interjúk


Sziasztok!

A ScreenSlam egy sor interjút készített a színészekkel, a rendezővel és Cassie-vel!

Ezeket megtaláljátok a tovább után, egy rövid összefoglalóval minden videóhoz, hogy miről is beszélnek!







Cassie első kérdése az, hogy mit csinált, amikor kiadták az első könyvét és aztán akkor, amikor kiderült, hogy film lesz belőle. Amikor megjelent a könyve, akkor New Yorkban élt egy apró lakásban, és elment megünnepelni a barátaival. És akkor is barátaival bulizott, amikor kiderült, hogy jön a film. 
Aztán arról beszélnek, hogy elég sok időt töltött a forgatáson, és Harald folyamatosan kikérte a véleményét, olyasmikről, hogy melyik kő legyen a boszorkányfényes kő. Aztán arról beszélnek, hogy többször visszadobták a könyvét, és Cassie elmondja, hogy azt mondták neki, hogy a tinik nem akarnak vámpírokról meg vérfarkasokról olvasni. xD Ez még a Twilight előtt volt. 
Aztán elmondja, hogy amikor az ötlet jött, egy tetoválószalonban volt, de nem csináltatott tetkót. Egy barátja dolgozott ott, és megmutatta a rajzait, és nagyon lenyűgözte, innen jött az ötlet. Aztán elrohant, jegyzeteket írt, kutatott a tetoválások után, és aztán jött Clary meg a többi szereplő. 
Aztán arról kérdezik, hogy milyen YA írók könyveit szereti? John Greent és Suzanne Collinst mondja.





Soha nem gondolt a filmre úgy, mint egy YA filmre. Őt a történet vonzotta, meg a természetfeletti elemek, és az foglalkoztatta, hogy emberként hogyan éli meg valaki ezt a rengeteg mindent, ami hirtelen történik vele. És ezt az utat akarta bejárni a szereplővel. Olyan filmet akart csinálni, amit ő is szívesen megnézne. Aztán arról kérdezi a riporter, hogy mit tesz hozzá a történethez az, hogy New Yorkban játszódik, még így is, hogy tudja, hogy nem ott forgatták. Aztán mondja, hogy néhány dolgot forgattak ott is, meg ott voltak a sárga taxik... Elmondja, hogy végig az volt a célja, hogy azt érezzük, hogy ez tényleg megtörténhet, és New York erre tökéletes helyszín. Sok fanart inspirálta a filmben, de mégis megvolt a saját elképzelése mindenről. De azt gondolja, hogy a rajongók tényleg nagyon intelligensek, és ezt nagyon szereti.





Először arról beszélnek, hogy Cassie sok időt töltött a forgatáson, és ez nagyon jó volt, mert sok mindent meg tudtak tőle kérdezni. És Harald is ugyanígy volt vele. Aztán arról beszélnek, hogy milyen érzés volt, hogy megkapták a szerepet. Lily elmondja a szokásosat arról, hogy rajongója volt a könyveknek.
Aztán arról kérdezi őket, hogy találkoztak-e már rajongókkal, és elmondják, hogy igen, épp a Mall Tourról jönnek. Elmondják, hogy minden megépítettek, nem csak CGI volt az egész. Aztán azon szórakoznak, hogy nem is tudták, hogy lesz második rész. xD A következő téma, hogy milyen jó a szereposztás.





Godfrey arról beszél, hogy ez mennyire új neki. Az első angol nyelvű filmje, az első hollywoodi filmje, az első angol nyelven adott interjúi... A riporter megjegyzi, hogy jobban beszél angolul, mint ő. De amúgy a munka elég hasonló ahhoz, amit Ázsiában is csinált, de a stúdiók sokkal nagyobbak, minden sokkal nagyobb. Még mindig tanulnia kell. És hihetetlen egy ilyen nagy filmmel indítani.
Aztán mesél Magnusról. Elmondja, hogy nagy megtiszteltetés, hogy ő játszhatja. Az is nagyon jó volt, hogy Haralddal dolgozhatott, Ázsiában minden rendező nagyon határozott, és kiabál, Harald pedig egy nagyon nyugodt személyiség, és hagyja a színészeket kibontakozni. Amikor először hallott a filmről, nem sokat tudott a sorozatról, de amikor nekiállt a könyveknek, nem bírta abbahagyni, kíváncsi volt, mi történik a szereplőkkel. A következő kérdés, hogy érdekes ruhákat visel a filmben, megtarthatott-e bármit? Igen, az alsónadrágját. xD Két ruhája volt a filmben, az egyik fekete, olyan boszorkánymesteres, a másik pedig a partira, mindenféle karikák, körömlakk és az alsónadrágja. És minden odakészített alsónadrág kicsit túl kosztümös volt, és Harald odament hozzá megkérdezni, hogy mi van rajta, és amikor elmondta, akkor mondta, hogy oké, próbáljuk meg. Ő meg levette a nadrágját, és Harald mondta, hogy oké, akkor ez lesz. 




A riporter elmondja, hogy régebben készített interjút az édesapjával is. (Ugye ő volt Richard Harris, aki többek között Dumbledore-t alakította az első két HP filmben.) Arról beszél, hogy tetszettek neki a csavarok, az, hogy állandóan változtathatja, hogy mit gondolnak róla a nézők. Aztán arról beszél, hogy Cassie ott volt a forgatáson, és mindenbe bevonták. És közben a következő könyvet írta már, és íróként szerinte meg kell bíznia a film készítőiben. Nem akartak semmitől eltérni, a mitológiában meg a világban, de elég nehéz volt összesűríteni kb. 4 percbe. Ezen 3-4 napon keresztül dolgoztak. Aztán Lilyről beszél, hogy milyen jó színésznő. Fel van-e készülve a rajongókra? Elmondja, hogy normál állapotban nem teljesen úgy néz ki, mint Hodge, úgyhogy lehet, hogy fel sem ismerik majd.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets