Blogger Widgets

2012. december 4., kedd

Alak a háttérben

Sziasztok!

Nektek feltűnt, hogy valaki áll a háttérben?


Az Jace, azt hiszem. Szóval ez már a Valentine-os jelenet Clary ruhájából, és a kék fényből következtetve, ami nyilván a portálból jön.

2 megjegyzés:

  1. Szia:)..Sztem ez nem Jace..vagy nem Valentines jelenet..csak azért mert van egy olyan rész ahol Clary és Jace ott állnak a nyitott átjáró előtt és ott Jacen kék ing van..szóval ebből gondolom, hogy az ott nem lehet Jace vagy ez egy másik jelenet:// Nem akarok kötekedni csak nekem ez jött le :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont emiatt a jelenet írtam, hogy Clary ruhájából. Meg nyilván Jace-éből. Az a jelenet, amikor Jace kék, nyitott ingben van, Clary pedig valami sötétszürke mintás felsőben, na, az a jelenet tuti, hogy nem a végén van. Ott szerintem Jace éppen körbevezeti Claryt vagy valami ilyesmi. Merthogy nagyon nyugodtak mind a ketten, ha az arcukat nézed. Tuti, hogy Valentine nincs a közelben. Jace abban a jelenetben már szinte szerelmesen nézi Claryt, és ebből következően az tuti nem a vége.
      Viszont látjuk az előzetesben, hogy van egy jelenet, ahol Valentine a portál előtt áll, ugyanott, ahol Clary és Jace abban a bizonyos jelenetben. És nyilvánvalóan nem ugyanakkor, mert Jace-nek és Clarynek nyoma sincs.
      Ha engem kérdezel, nyilvánvalóan átírták kicsit, és szerintem nem a Renwickben lesz a végső csata, vagy legalábbis nem onnan menekül el Valentine.
      A kék fény viszont nyilván a portálra utal, annak van ilyen fénye az előzetesben, és a hátsó alak a homály alapján is Jace-nek tűnik. A ruhája és a haja alapján legalábbis.

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets