Blogger Widgets

2012. december 2., vasárnap

Árnyvadász ajándékkalauz

Sziasztok!

Eljött advent első hétvégéje, gondolom, már mindenki karácsonylázban ég (már aki ünnepli), és ha még nem vette meg az ajándékokat, azon töri a fejét, mit vehetne. 

A Smart Pop Books összeállított egy listát azokból az ajándékokból, amiket Árnyvadászoknak (hiszen csak ez a rajongók neve :D) ajánlanak. :)

(Nyilván amerikaiaknak készült a lista, nálunk ilyesmiket kicsit körülményesebb beszerezni, de külföldről is lehet rendelni dolgokat ma már viszonylag egyszerűen.)


1. Otthon készíthető ideiglenes Árnyvadász tetkó - Ezt a nyomtatható tetováláspapírt használhatjátok arra, hogy rúnákat készítsetek a kedvenc Árnyvadászotoknak - és még irón sem kell!

2. Rúnás bőr karkötő - Válaszd ezt a rúnás, rendelésre készülő bőr karkötőt, amit Isabelle, Alec és Jace is viselnének. 

3. Árnyvadászok és Alvilágiak - Még egy önreklám: még nem jelent meg, január 29-én érkezik, de az életedben jelen lévő Árnyvadászok meg fogják köszönni, ha előrendeled ezt a Clare által szerkesztett esszéantológiát, amit ismert YA szerzők írtak. 

4. Rúnás fülbevaló - Szerezd meg ezt a kézzel készült ezüst fülbevalót 11 különböző rúnával!

5. Rúnás karácsonyfadísz - Ha az Árnyvadászoknak lenne karácsonyfájuk, biztosak vagyunk benne, hogy ők is ilyet használnának!

6. Összefogás rúnás szétválasztható medál - A rúna ezen a medálon biztosítani fogja a barátságotokban az összekapcsolódást. Kiegészítő: parabatai rúnás verzió

7. Tündér gyűrű - CoLS spoiler, szóval ezt most inkább hagyjuk. :)

8. Tarotkártyák - Megvan az esély, hogy ezekben a kártyákban nem találod meg a Végzet kelyhét, de más titkokat felfedhet. 

9. Parabatai rúnás kép - Egy Mortal Instruments lapra nyomtatott parabatai rúna, bekeretezve ideális ajándék lehet a parabataidnak.

10. Vázlatfüzet - A saját Clarydnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets