Blogger Widgets

2012. december 6., csütörtök

A nagy dolog a végén

Sziasztok!

Bizonyára sokatokban felmerült a kérdés, hogy a Csontváros végén SPOILER, HA MÉG NEM OLVASTÁTOK!!!, amikor "kiderül", hogy Clary és Jace testvérek... Nos, hogy ez benne lesz-e a filmben, és leginkább hogy lesz benne. Hiszen nem lehetnek biztosak benne, hogy lesz folytatás, ebben az esetben pedig mernek-e egy ekkora függővéget a történetben hagyni. Nos, a kérdés másokban is felmerült, és meg is kérdezték Cassie-től, aki válaszolt:


Miss Clare! Van egy kérdésem! És tudom, hogy nem tudod mindet megválaszolni, deeee...
Megváltoztatják A NAAAAGY DOLGOT, ami a Csontváros végén történik? (A spoilerek miatt nem mondom meg, mi A NAAAAGY DOLOG.) Tudnom kell, betegre aggódom magam miatt. Köszönöm!

A másik pedig:
Minden könyv esetében, amiből film készül, néhány részt kivágnak, hogy a film rövidebb legyen. Tudod, hogy milyen jeleneteket fognak kivágni a Csontváros filmből? Lesz kivágott jelenet?

És akkor Cassie válasza:

A NAGY DOLOG az a rész a végén, amikor Valentine szexi táncot lejt egy esernyővel? Mert az kétségtelenül benne van.
Ö, a konkrét válasz, ha a nagy dolog alatt azt érted, hogy Jace és Clary szerelme miért tiltott dolog, amennyire tudom, ez benne van. Leforgatták. De semmi mód nincsen rá, hogy tudjam, mi kerül majd bele a végső verzióba. 
A filmeket nem csak a forgatás alatt készítik, hanem az utómunkálatok alatt is, amikor a jeleneteket vágják. Teljes történetrészeket tudnak alkotni vagy törölni vágással. Szereplőket is teljesen törölhetnek. Még amikor van egy nyers verziója a filmnek, és az emberek látták, még akkor is készíthetnek újraforgatást, hogy új befejezés legyen vagy egy teljesen új szereplőt mutassanak be vagy új történetrészt. Itt egy cikk a World War Z újraforgatásáról. Az egész történetet megváltoztathatják.
Más szavakkal, amíg nem láttam a film végső verzióját, nem fogom tudni elmondani, mi van benne és mi nincs. Mert nem csak én nem tudom, senki sem tudja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets