Blogger Widgets

2012. december 4., kedd

Meglepi

Sziasztok!

Cassie ugye tegnap estére meglepetést ígért a barátnőivel, Maureen Johnsonnal és Sarah Rees Brennannal. Nos, a meglepetés jövő hétre csúszott sajnos. Íme a bejelentés Cassie-től:


Barátaim. Rómaiak. Tumblr megszállottak.
Ez egy üzenet időn és téren át. (Megjegyzés: ez lehet, hogy hazugság.)
Szóval mind tudjátok, hogy mi (Cassie, Maureen és Sarah: a félelmetes triumvirátus) hírrel készültünk nektek. Egy DOLOGRÓL. És tudjuk, hogy azt mondtuk, hogy ma eláruljuk, de... nem tehetjük. Sarah jelentkezett, hogy valami más hírt újságoljon el nektek, amiről reméli, hogy izgalmasak lesznek! De ebben nem lesz benne Cassandra és a lenyűgöző Maureen. Ezeknek a híreknek várnia kell. 
Az Erők visszatartják a híreket, és azt mondták - hölgyek, tetszik a híretek, annyira szeretjük, hogy csapunk körülötte egy kis hűhót. De ez időbe telik, így várnunk kell még egy hetet. (Csak egyet! Ígérjük és esküszünk az Angyalra és Maureen halott szemének tekintetére. 
Talán nem árulhatjuk el nektek a híreinket most, de néhány utalást adhatunk, szóval ezek az utalások: hőlégballon. Szexi latin vámpírok. Peru. És hozok ma még egy CP részletet is kárpótlásul. 


És hát igen, elmondhatom, hogy Peruról mindenkinek Magnus jutott eszébe. És ne feledjük, hogy Cassie azt mondta már többször Twitteren, hogy nem kizárt, hogy ír egy könyvet Magnusról. Mindenesetre kíváncsian várjuk a meglepit!

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets