Blogger Widgets

2013. február 20., szerda

Ettől még NEM biztos, hogy túlélik

Sziasztok!

Az egyik kommenttel kapcsolatban jutott eszembe, hogy megírom ezt a posztot. Szóval, Cassie válaszolt a napokban egy kérdésre, amit az oldalon is megosztottam. Az volt a lényege a kérdésnek, hogy lesz-e LGBTQ szereplő a TDA-ban, mire az volt a válasz, hogy igen.

Ebből tévesen arra a következtetésre juthattok, hogy ez azt jelenti, hogy Magnus és/vagy Alec biztosan vagy legalábbis nagy eséllyel túlélik. Nos, jelentem, nem. Még akkor is, ha Magnus és Alec túlélik, ők nem lesznek szerves részei a TDA történetnek, ahogy Cassie elmondta, a TMI utolsó részét túlélő szereplők visszatérhetnek, de csak mint epizódszereplők. Mivel a TDA nem róluk fog szólni. Szóval bármennyire szeretem Magnust én is, ne számítsatok rá, hogy ez a bizonyos LGBTQ ő lesz. Nem ő lesz.

És ezt már onnan is tudjuk meglehetősen biztosan, mert alap dolgokat tudunk a főbb TDA szereplőkről, és tudjuk, ki a két LGBTQ szereplő. Róluk majd írok részletesebben is, ahogy szépen sorban végigmegyek a TDA szereplőkön, de azért is hagyom őket a végére, mert róluk tudjuk a legtöbbet - mivel szerepelnek már az Elveszett lelkek városában. És egyébként lányokról van szó, és már mindenki ismeri legalább az egyiküket, azok is, akik nem olvasták a CoLS-t. Csak úgy mondom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets