Blogger Widgets

2013. február 20., szerda

Eközben a Waterstones könyvesboltban...

Sziasztok!

Nézzétek csak, milyen feliratot tettek ki egy Waterstones könyvesboltban a TMI sorozat fölé!


Azaz: Lépj túl a Twilighton, köszönj el a Hunger Gamestől!

Na, szerintetek?

4 megjegyzés:

  1. Kövezzetek meg nyugodtan, de azért ez túlzás! Nem szeretem az ilyet! Nem tudom ki hogy van vele, de én idegbajt tudok kapni az ilyenektől! TMI 4 EVER így vagy úgy, de az ilyen kampány szövegek, hogy Felejtsd el, Jobb mint, "Lépj túl v. Köszönj el"! Miért kéne nekem elfelejteni a Twilightot és a Hunger Gamest? Főleg, hogy a film még meg se jelent, azt se tudjuk menniyre sikerül visszaadnia a könyvet! Nem jó, ha előre isznak a medve bőrére!!!
    Én még az önjelölt Harry Potter- igét terjesztőket se bírom! Hiába életem egyik meghatározó olvasmánya a HP, még se erőltetem rá senkire... tiszteletben tartom mások jogát ahhoz, h eldöntsék mi tetszik nekik! Miért kell ráeröltetni az emberek képébe mászóan a dolgokat? Meg azért sértő is szerintem egy kicsit! Én mind a Twilightot és a Hunger Gamest is szeretem! Nekem ne mondjanak ilyet! Még jó, hogy a Harry Pottert nem "vették a szájukra".
    Bocsi, hogy kiakadtam, de nem tudom miért kell az ilyen! Cassandra, a TMI és az ID ilyen kampány nélkül is sikeres! Ezzel szerintem azokat el is térítik a sorozattól, akik még nem ismerik a TMI-t, de a másik kettőt szeretik. Én legalábbis a falra mászom az ilyen gusztustalan önreklámoktól!!! Majdnem a könyvet téptem szét (pedig a könyv nálam nagy becsben tartott érték), amkor egy asszem egy német író könyvének a borítóját olvastam: "Laura jobb Harry Potternél... Laura jobban csinál mindnet, mint Harry Potter"! Had döntsem el én, hogy mi jobb és mi nem! Alapból az ilyen versengést sem értem. Van egy nagyon siekres Twilight, egy szintén nagyon sikeres Hunger Games és lesz egy nagyon sikeres (remélem) TMI!!! Nincs jóbb avgy rosszabb, ha ugyan úgy világszerte szeretik!
    Rem átment mit próbáltam magyarázni és nem sértődött meg senki! Természetesen nem a TMI ellen beszéltem, még mindig nagyonis szeretem! :) :) :) Én csak a "reklámra" akadtam ki! :) Bocsi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, szerintem kicsit érzékeny vagy. :)
      Én nem gondolnám, hogy ezt bármelyik említett sorozatra bántó szándékkal írták volna ki.
      Én is szeretem a Hunger Gamest, a Twilightot és amúgy a HP-t, sorrendet sem szívesen állítanék fel, mert mindet másért szeretem (na jó, a HP-t tenném előre, de a többi kérdés), de ezen jót nevettem. A Laura borítójára sem ártó szándékkal írták, amit írtak.

      Törlés
  2. Olvasom, hogy Waterstones, és elönt a nosztalgia :) 2011 július 31, vasárnap, harminc fok, verőfényes napsütés, Hyde Park, második napom Londonban. Három srác szólított le, a harmadik nagyon próbálkozott, mikor mondtam neki, hogy könyvesboltot keresek, elkísért a Waterstonesba a Piccadillyn. Három hatalmas szint, gyönyörű. Amíg az eladók a Stormborn keresték nekem a raktárban, addig a YA könyvekről magyaráztam a srácnak. Kiderült, hogy nincs meg a könyv a boltban, de megrendelik nekem. Búcsúzás a sráctól - bár meg akart hívni teára, ami annyira angol -, egy hét múlva vissza a boltba. Emlékszem, akkor már volt Amy Winehouse életrajzi könyv, benne fejezet a temetéséről, ami azelőtt úgy két héttel történt (emlékszem rá, a születésnapomon halt meg). Nézelődés a könyvek közt. Gyönyörűek voltak. Valahol még mindig megvan a Waterstonesos szatyrom.
    Bocsánat a szómenésért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ezt öröm volt olvasni! Nyugodtan írj még ilyeneket máskor is! :D

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets