Blogger Widgets

2013. február 22., péntek

CP2 előzetes Q&A

Sziasztok!

Cassie válaszolt néhány kérdésre a Clockwork Princess előzetesével kapcsolatban. 


Helló, Cassie! Te írtad a szöveget a Clockwork Princess előzeteshez, igaz? Nem csodálom, hogy ilyen szívfacsaró. Az előzőekhez is te írtad?
Az utóbbi háromhoz én írtam - a Clockwork Prince előzeteshez, a City of Lost Souls előzeteshez és ehhez. Normális esetben írok egy szöveget, elküldöm Dirty Robbernek, és e köré építik a vizuális részt. Nem tudom, hogy fog kinézni, amíg el nem készül. Nem tudtam, hogy a City of Lost Souls előzetes ilyen metálos lesz, amíg be nem fejezték. 

"Akinek a szíve a fiúéval halna" :( Will meg fog halni.
Ez jelenthet fizikai halált, de jelenthet érzelmi halált is. Ha Jem meghal, ami jó Willben, az is vele hal, legalábbis Charlotte így gondolja a CP-ben. 

Kedves Cassie! Épp most láttam a Clockwork Princess könyvelőzetesét, és lenne egy kérdésem. Miért van Tessán véres ruha? Valaki meghal? Nem akarom tudni, hogy ki, csak hogy valaki meghal-e... 
A szereplők meghalnak. Nem fogom kifejteni bővebben a véres ruhát, de annyit mondok, hogy nem az ő vére!

Willnek varázspálcája van, vagy az valamilyen fegyver akarna lenni?
Amikor felnőttem, az ötlet, hogy valaki körbe-körbe forog és egy pálcával hadonászik, mintha fegyver lenne, teljesen bizarr volt. A Harry Potter sok mindent megváltoztatott! - de azt a tényt nem, hogy az Árnyvadász könyvekben nincsenek pálcák. Még a boszorkánymesterek sem használnak. Will kezében egy tőr van.

Nem tudom, kérdezték-e már ezt tőled, de kíváncsi vagyok, hogy van-e konkrét szereplőgárda a fejedben a Pokoli szerkezetek filmhez. Szerintem Ian Somerhalder jó lenne Willnek...
A TMI szereposztását nézve rájöttem, hogy pocsék ötlet volt tőlem ez a fancasting dolog, és soha többet nem csinálom. Annak az esélye, hogy azt fogják majd a filmhez választani, aki a rajongók kedvence, igen kicsi (igazából az, ha a rajongók egy konkrét színészt szeretnének egy szerepre inkább csak ronthatják az esélyeit, nem javíthatják), és ez teremt egyfajta törést aközött, hogy a szereplők hogy vannak leírva a könyvben és hogy néznek ki a konkrét színészek. Nem azt mondom, hogy zavar, ha valaki fancastingot hoz össze, csináljátok, de azt gondolom, hogy íróként az a legjobb, ha nincs kedvencem. Ian Somerhalder cuki, ez biztos, és ugyanannyi idős, mint a férjem, úgyhogy még csak nem is ijesztő, hogy ezt mondom.

Ma olvastam egy cikket Emily Bronte írónőről, és feltűnt, hogy volt két testvére, Charlotte és Branwell. Ez adta a szereplő nevéhez az inspirációt?
Nem kapcsolódik az előzeteshez, de igen, ez. A Bronte testvérek elbűvölőek - elszigetelve éltek, Emily, Anne, Charlotte és Branwell, Yorkshire-ben. Gyerekekként kitaláltak két nem létező országot is, Angriát és Gondalt, és történeteket meséltek róluk, megtöltötték szereplőkkel, háborúztatták őket egymással - sok ilyen fiatalkori történetüket olvashatjuk.
Anne, Emily és Charlotte híres regényeket írtak. Branwell végül a szerencsejátéknak hála csődbe ment és végül halálra itta magát. Ő volt az egyik modell Nate-hez.

3 megjegyzés:

  1. Ian-nek én is nagyon örülnék.

    VálaszTörlés
  2. Lesz film a pokoli szerkezetekből? ;-O dejó :D

    VálaszTörlés
  3. Igen, elvileg lesz. Bár Ian-t egy kicsit "idősnek" találom Will szerepére...:S

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets